Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt valaki ilyet? Mit szerethetne?
Figyelt kérdés
KB másfél éve költöztem erre, első kB fél évben biztatott, igazi lovag, bele szerettem pedig egy barátság extrákkal dolognak indult mert épp mindketten nem sokkal előtte léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Aztán közölte hogy ő nem akar komolyabbat meg nem azért mondta, bele telt egy kis időbe, de bele nyugodtam de akkor megint biztatni kezdett, ez többször elő fordult, amint fel adtam volna a reményt mindig vissza hozta. KB fél éve csúnyán össze vesztünk, akkor még azt is fejemhez vágta hogy elején csak nem ismert végén meg csak kegyes hazugság volt. Azóta próbálom előtte titkolni hogy rosszul vagyok de olykor meg próbálom csak megölelni nem hagyja, de van hogy ő jön csak úgy magától és olyan mint régen. A barátság extrákkal meg maradt, azóta egyikünknek sem volt más (volt akivel beszélt interneten de mindet lerázta találkozó előtt mert "kibukott milyenek is" nekem ennyivel magyarázta de olyan mintha csak ego növelésre csinálta volna) közepe tájban volt hogy ellaposodott a dolog de mostanában (utóbbi 3-4 hónap) megint szívét lelkét bele adja együttlétekbe és tényleg azt érzem hogy igen kellek nem csak levezetésnek. Viszont ha rossz passzban van hozzá szólni se tudok mintha engem utálna legjobban a világon. Régen sokszor együtt is aludtunk, jó időre ez megszűnt mostanság megint előfordul, ha elalszok mindig úgy kelek hogy hozzám bújik de ha észre veszi hogy fent vagyok rögtön elhúzódik. Érezhet valamit? Ha igen miért csinálja ezt vagy mit tehetnék hogy valamerre mozduljon? Szeretem és szeretném ha több lenne de ha el akarom felejteni meg tényleg hogy na akkor csak az extrák akkor megint közeledik pedig működne csak a barátság is mert az tökéletes köztünk viszont mégis mindig feléleszti reményt holott nem kéne ahhoz hogy megkapjon. És nem r***nckodok, ez az első kapcsolaton kívüli így tényleg nem is tudom mit várjak de már másfél éve hol előre hol hátra halad2018. dec. 29. 19:30
1/10 anonim válasza:
Ő nem páncélos lovag, csak alufóliába csomagolt gyökér. Elveszi tőled, amit akar, mert te hagyod magad, aztán helló! Nem tűnt még fel?!
2/10 anonim válasza:
Én ezt nem csinálnám a helyedben!Ha te többet akarsz ő meg nem, le kell zárni.Vedd észre hogy csak kihasznál.
3/10 anonim válasza:
Osztom az előző válaszolók véleményét. De úgyis hiába mondjuk.
4/10 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg, hogy előtte is megkapta amit akart, én is akartam. De egyszer azt mondja nem akar komolyabbat aztán mikor már feadnám csak a komolyabb részét mert a barátság extrákkal első perctől működött (és nem akartam én kapcsolatot meg mással azóta se szóval még mindig működne) akkor megint felbíztat hogy lehet több.
2018. dec. 29. 19:48
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy mikor már nem próbálom megölelni vagy csak úgy fehivni kicsit szóval már nem akarom kapcsolat felé vinni a dolgot akkor pár napon belül ő kezdi
2018. dec. 29. 19:51
6/10 anonim válasza:
Azért csinálja veled ezt a cirkuszt, mert hagyod.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos szeretem annyira hogy a reményt vissza tudja hozni. De leginkább azt nem értem hogy ha nem akar többet miért van az hogy ha elalszok hozzám bújik de mikor észre veszi hogy felébredek úgy arrébb ugrik mintha ott se lett volna. Van hogy csak filmezünk elalszok az ágy szélén aztán arra kelek hogy szorosan ölel de ébredek vissza megy ágy másik végébe. Mintha azt akarná ne tudjam. Ez a része ami leginkább megkavar. Meg van egy kislánya akivel egyébként imádjuk egymást ő is mindig boldogan meséli hogy milyen boldogan meg kedvesen beszélt rólam meg ha akár egy napig nem beszélünk tőle érdeklődik hogy beszéltünk e minden rendben van e velem. Csak ha már tényleg komolynak tűnik akkor visszakozik
2018. dec. 29. 20:08
8/10 anonim válasza:
És ha ezt esetleg tőle kérdeznéd meg? Szerinted mi honnan tudjuk, h ő miért ilyen?
9/10 anonim válasza:
Na, ezért buták a nők, de istentelenül...
10/10 anonim válasza:
nem szeretne semmi komolyat. időtöltés vagy, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!