Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő plasztika által lett gyönyörű?
Ha tényleg tökéletesen néz ki minden porcikája, de a jelenlegi eredményhez kellett mellplasztika, szájfeltöltés, arcplasztika, orrplasztika, illetve a mindennapokhoz póthajat, műszempillát hord...
Kb ilyen kategóriás nőről van szó:
Ezek a csajok plasztikától lettek ilyenek?
Nem valami minőségi a végeredmény...
Nekem egyik sem az esetem .
Jézusom, ha ez a végeredmény nem elég minőségi, akkor mi lenne az? Ez a nő gyönyörű, gratula a sebészének!
Nő vagyok, sajnos gyáva és csóró kés alá feküdni, de mennyivel jobb a hajfestés/smink, mint a plasztika? Ha nem viszik túlzásba, mind arra szolgál, hogy az ember jobban érezze magát a bőrében.
Simán!
Miért ne? A húst sem természetesen, nyersen eszem, hanem elkészítve, feldolgozva, fűszerezve,...
Mennyire álszentek vagytok...
Ha az első képen pl. barnára lenne festve a haja, akkor itt nyálaznátok, hogy micsoda természetes szépség.
De a jól láthatóan festett szőke, sminkelve van, akkor egy plasztikszörny, és fújj.
Kerdező: nyugi, 10 pasiból 9 leszopná magát a boldogságtól, ha egy ilyen nő csak visszaköszön.
18.-nak igaza van.
Itt a GYIK-en, ha egy nő:
tetovált = r.ibi
műkörme van = plázamaca
idősebb a pasija = aranyásó
nem akar gyereket = leszbikus
otthon lakik 19 évesen = lusta mamahoteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!