Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha többet érez mint barátság?
Én 8 éve kapcsolatban vágyok, utána nem sokkal ismertem meg az említett barátot .
Mindenben segített mindig, de kb.1 hete bevallotta, hogy többet érez irántam, de örül neki, hogy én boldog vagyok meg hogy ő nem vesz el a páromtól, De azóta is olyanokat ir, hogy én vagyok neki az igazi. Meg lehet menteni a barátságot vagy mit tehetnék?
Természetesen nagyon függ a válasz attól, hogy hány évesek és milyen korúak vagytok :)
De, általánosságban az életben szinte minden élethelyzet megitélése attól függ, hogy TE MIT GONDOLSZ RÓLA.
Úgy érzem, ha SEMLEGESEN, pozitív vagy negatív előjel nélkül mondjuk ki azt a tényt:
"EMBERT NEM TUDSZ MEGVÁLTOZTATNI"
akkor sok problémánkat tudjuk kezelni, megoldani.
Mi senkit nem tudunk rávenni sem pozitív, sem negatív "dologra", ha Ő nem akarja.
Ám bonyolítja a kérdést, hogy az életben sem a formák (pld. a tested) sem az érzelmek, sem gondolatok nem állandóak...... és egyszer minden megváltozik és végül elmúlik. A rosszkedv is és a jókedv is, még szerencsa, hogy a fogfájás is :)
Az viszont egyszerűsíti a helyzetet :) ,
hogy bármi is legyen veled az életben, ......
gondolj bele, tényleg bármi is legyen veled,
csak az VAN, amit az adott helyzetről helyzetről GONDOLSZ.
Tök ugyan arról a szituról az egyik embernek negatív érzései, gondolatai támadnak, egy másiknak meg pozitívak.
DE A LÉNYEG:
Ha negítív gondolataid vannak, mert "VALAMIRŐL" azt gondolod: ......(kilátástalan, végzetes, elszomorító, megalázó, felháborító, igazságtalan stb. stb. stb.), akkor szarul fogod érezni magad
S ha TÖK UGYANARRÓL a "dologról" POZITÍV GONDOLATAID vannak, akkor pedig JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD :)
Azaz, ha szeretnéd, hogy a barátság maradjon meg, akkor minden más lehetőséget eressz el, és akárha, hangosan is mondd ki párszor, mint egy varázsigét, megmarad a barátságunk :)
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!