Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is vonzó/kicsit erotikus, ha egy férfi cigarettázik?
Èn magam nem dohányzom, illetve társkeresésben is inkább negatív, mint pozitív számomra.
Viszont:
Nemrég egy srácot majdhogynem megálltam bámulni az utcán emiatt, valahogy annyira vonzó volt az egész mozdulat tőle, főleg, mikor észrevette, hogy nézem közben, és mintha kicsit direkt rájátszott volna a hatásra.
Ezek szerint ebben valóban van valami vonzó?
(Mármint, abból kiindulva, ahogy viselkedett, amikor látta, nézem, tehát szándékosan begyakorolt dolog lehet)
Alapvetően én sem kedvelem a dohányzást, büdös, káros szokás nem dohanyzom. És úgy különösebben nem indít be meg semmi.
De az 50-es,60-as években készültek fényképek külföldi színészekről (James Dean, Alain Delon) ,cigarettázás közben amik baromi jól neznek ki, bár inkabb csak fenykepeszetileg. Ott meg ugye elég jó volt az alapanyag:D Tehat szerintem ez csak akkor szexi ha az illetőt magát vonzónak találod.
Lehet hogy tud szexi lenni, de hogy egy ilyen pasit meg nem csókolnék az biztos. Szóval max képileg jó, ahogy előttem is írták. De amúgy a dohányzás nálam teljesen kizáró ok.
N
Fuldoklom a cigifüsttôl, a szagàt sem szeretem.
DE
Nèzzètek meg a 2006os BBCs Jane Eyre minisorozatban azt a rèszt, amikor Rochester szippant egyet a szivarból ès megkerdezi Blanche Ingramtôl:
"What do you really want, Blanche?"
Nagyon szexi 😊
Nekem nagyon bejon, a szag sem zavar, bar sose voltam egyutt dohanyos pasival... inkabb en, kettonk kozul akkor mar :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!