Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más szerint is vonzó/kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is vonzó/kicsit erotikus, ha egy férfi cigarettázik?

Figyelt kérdés

Èn magam nem dohányzom, illetve társkeresésben is inkább negatív, mint pozitív számomra.

Viszont:

Nemrég egy srácot majdhogynem megálltam bámulni az utcán emiatt, valahogy annyira vonzó volt az egész mozdulat tőle, főleg, mikor észrevette, hogy nézem közben, és mintha kicsit direkt rájátszott volna a hatásra.

Ezek szerint ebben valóban van valami vonzó?

(Mármint, abból kiindulva, ahogy viselkedett, amikor látta, nézem, tehát szándékosan begyakorolt dolog lehet)

2018. dec. 28. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én sem kedvelem a dohányzást, büdös, káros szokás nem dohanyzom. És úgy különösebben nem indít be meg semmi.

De az 50-es,60-as években készültek fényképek külföldi színészekről (James Dean, Alain Delon) ,cigarettázás közben amik baromi jól neznek ki, bár inkabb csak fenykepeszetileg. Ott meg ugye elég jó volt az alapanyag:D Tehat szerintem ez csak akkor szexi ha az illetőt magát vonzónak találod.

2018. dec. 28. 17:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A mozdulat tényleg szexi, aztán beugrik az íz és a szag és felfordul a gyomrom...
2018. dec. 28. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy tud szexi lenni, de hogy egy ilyen pasit meg nem csókolnék az biztos. Szóval max képileg jó, ahogy előttem is írták. De amúgy a dohányzás nálam teljesen kizáró ok.

N

2018. dec. 28. 17:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
En is egyetertek, kepeken, filmen jol mutat es ja tud szexi lenni, de nem jojjon kozel hozzam a budos szajaval.
2018. dec. 28. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Huszonéves jóképű srácoknál még lehet is vonzó kicsit,de egy 40 éves szottyadéknál undorító!
2018. dec. 28. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Fuldoklom a cigifüsttôl, a szagàt sem szeretem.

DE

Nèzzètek meg a 2006os BBCs Jane Eyre minisorozatban azt a rèszt, amikor Rochester szippant egyet a szivarból ès megkerdezi Blanche Ingramtôl:

"What do you really want, Blanche?"

Nagyon szexi 😊

2018. dec. 28. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
2018. dec. 28. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem találom vonzónak, sokkal inkább taszít, ha valaki dohányzik.
2018. dec. 28. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejon, a szag sem zavar, bar sose voltam egyutt dohanyos pasival... inkabb en, kettonk kozul akkor mar :D

18L

2018. dec. 30. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!