Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szingli pasi mikor fog rájönni hogy egyedül teljesen jól lehet élni, egyáltalán nem kell egy jó élethez egy nő is?
Én rengeteget sóvárogtam nők után. Aztán egy idő után rájöttem hogy mennyi mindentől megkíméltem magam.
A sok párkapcsolati hisztitől, megcsalásoktól, stb.
Ezen felül szabad voltam, nem kellett senkinek elszámolni, megfelelni, belemenni a játékokba.
Független, szingli férfként bátran randizhatok, flörtölhetek bárkivel, nem szorongatja senki a tököm.
Igazából a szingli életnek egyetlen igazi hátránya van a párkapcsolathoz képest : a rendszeres testiség hiánya.
Na de ez meg pótolható, alkalmi szexre fel lehet szedni nőket, illetve protituálthoz is lehet menni ha nagyon kanos az ember.
Ha pedig a szexualitás örömeit levesszük alig marad valami ami a párkapcsolatok felé vinné a mérleg nyelvét a szingliséggel szemben.
Pénz,idő,stressz. Így tudnám összefoglalni a barátnőzést.
Ma már szinte örülök hogy nem születtem jó pasinak és rájöttem a hosszú szingi évek után, hogy igazából nincs ebben semmi rossz.
Mára ott tartok hogy szeretek egyedül élni és nagyon különleges nőnek kellene lennie annak akivel egyáltalán hajlandó lennék bármit is kezdeni.
F/28
Dec 21.-én még azért sírtál h " Mi lesz a rengeteg magányos, szingli férfival akik főleg az Internetes ismerkedés miatt nem népszerűek a nők körében, mi lesz ezekkel a férfiakkal?"
Meg
"A lakótársam is ilyen srác, én is ilyen vagyok, brutálisan sok ilyen srácot ismerek, akiknek teljesen ismeretlen fogalom az hogy barátnő meg ilyesmi és 30 körül vagyunk lassan."
Mindössze 6 nap alatt elég gyorsan váltottál álláspontot. Nem hiszem h találtál nőt.
De egyébként ez csak 1 opció, senki nem áll ott puskával. Élj ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!