Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki, hogy csak mindenkivel kedves, vagy tetszem neki?
Én mindenkivel kedves típusú lány vagyok, és aki “úgy” érdekel azzal 2 féle képpen szoktam viselkedni. Hogy melyik az függ az érdeklődésem fokról is és a másik személyiségéről is.
Vagy pont vele vagyok visszafogottabb mint eg max szerény, csendes kislány és csak mosolygok rá csendben, vagy tő mondatokban kommunikálunk, mikozben mindenki mással lazán elröhögök, elbeszélgetek ott. ( sajnos ekkor érdekel leginkább a másik)
Vagy pedig egy picit másképp vagyok vele kedves mint a többi emberrel hogy le tudja szúrni hogy érdekel. Ilyenkor már a nézése is árulkodó, gyakoriak a mély szemkontaktusok, esetleg véletlen erintesek. Plusz keresem a tarsagat és igyekszem a közelében lenni.
Érzi azt az ember általában. :)
Attól, hogy mindenkivel kedves, még bejöhetsz neki.
Ha tetszel neki, akkor veled kalcsolatban érdeklődőbb, kitünretett figyelemben részesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!