Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, ha egy fiatal nőnek nem peckesek a mellei?
Tehát nem lógnak, és nem a padlót nézik, de nem is ilyen kis tökéletesek mint pl:
Hanem ilyesmi:
Sajnos ezen nem lehet sem sporttal, sem megelőzéssel segíteni, bizonyos méret felett (az enyém konkrétan F kosaras, nem vagyok túlsúlyos) a 90%-nak ez a sorsa idővel. Ill nekem már sajnos ahogy nőtt, ilyen lett, B kosárig (kb 12 éves kor) volt csak pici feszes.
Ez tényleg olyan dolog, amit szégyellni kéne?
(melltartóban-nem pushup persze-, ruhában nem látszik.
Van sok férfi, aki nem tartja a lógó melleket vonzónak. De vannak, akiknek ez nem probléma. Szégyennek nem az (kivéve pár agyalágyultnak, aki nincs tisztában a gravitációval, és komolyan elhiszi, hogy csak annak a nőnek lóg a melle, aki nem edz rá eléggé a kondiban... igen, olvastam már ilyet :D).
(hasonlóan lógó mellű lány vagyok, nekem már 11 éves koromban is lógott, és már akkor is C-s kosaram volt... mondjuk én pluszban túlsúlyos is, de találtam olyat hosszú távra is, akinek ez nem volt gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!