Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok nincs egy olyan mellékhatása a szinglilétnek, hogy felver a péz'?
Nálam egymást gerjeszti a sok szabadidő, a minimalista élet, a mobilis életmód meg a korlátok nélküli gondolatok.
Tudni kell valamit annak a lánynak, hogy ezt feladjam vagy csorbítani engedjem.
nekem nem is a költésével lenne bajom hanem ez az 'anyám hív' effektus, hogy 'mikor jössz szívem? megint késel?' hmm..
ha egyszer éjfélig esik jól melózni akkor addig csinálom..pár hét után úgyis egyszer offolom magam pár komlett napra..csak pl
Nem volt ostoba, pénzéhes ribi, konkrétan pénzt nem kért soha. Pénzt a kezébe talán egyszer adtam, pár száz forintot, amikor kért rágóra vagy kávéautomatába.
Ezek az életben való igényei voltak, amiket sajnos nem osztogatnak ingyen, és komoly anyagi vonzatai vannak. A legtöbb nő ezt elvárja, és így él szingliként is. Még ha ő is fizetne magának mindent, akkor is csatlakoznod kell hozzá ezekben, és az sok kiadással jár. Nézd meg a legtöbb lány instagramját, ilyen workshop, olyan program, amolyan túrázás.
Nekik ez nem a pénz miatt kell, ők ilyenek, a többsége nem képes a 4 fal közt megmaradni hosszútávon.
#10-esnek lejött a mondandó lényege, ezzel meg is van részéről magyarázva a dolog. Irtóra fejbe tudnám rúgni ezeket, akik ilyen "kifogtál egy pénzéhes ribit" félmondattal meg is indokolnak egy igencsak globális mértékű problémát.
Egyébként sok párkapcsolatban élő férfitől hallom vissza, hogy csak úgy röpködnek a tízezresek hol erre, hol arra, miközben egyedülállóként soha nem költött ezekre az extrákra egy fillért sem.
A nő fenntartási költsége 2018-ban havonta minimum 100-150 ezer HUF. És ez a legalja, legigénytelenebb kategória.
#10 nem, ti nem akartok velneszezni, "romantikus" divatos helyekre utazni, mindenféle rucit venni, a pasira is mert "ne kelljen már szégyenkeznetek vele/mellette", nem kell vacsizni vinni sem titeket, sem túlárazott kacatokat venni a kapitalizmus, és fogyasztói társadalom "romantikus" ünnepén valentin napon, stb.
Áh nincs ilyenről szó, amit tapasztaltam az nem igaz, és az összes férfiismerőstől hallott hasonló sem, hiszen mind csak "pénzéhes ribiket" fogtunk ki.
A vicc az, hogy motorozom, ami nem egy olcsó hobbi... ja de, olcsó hobbi az ha belegondolok :D
Vajon akik itt írják, hogy mennyibe kerül egy nő, azoknak volt már párkapcsolata?
Leírom, hogy az én barátnőm mibe kerül:
-Fizetem a kajáját, ami abból áll, hogy másfélszer annyit kell főznünk. Számoljunk erre havi 30-at.
-Fizetem az albérletet, de az amúgyis kéne, szóval nincs plusz kiadás.
-Reggelente beviszem az iskolába, de egy utcára van a munkahelyemtől, szóval számoljunk 2000 forint benzinpénzt.
-A nyáron voltunk egy kis fesztiválon és strandoltunk egyet 20000 ft.
-Ingyenes programokra járunk, kimegyünk kirándulni a város melletti hegyre, elmegyünk a tóhoz, megoldjuk pénz nélkül, hogy jól érezzük magunkat. Egye fene, írok ide 2000-et, mert néha busszal megyünk.
Kb ennyi ez összesen: havi 36 plusz évente 20, tehát kb havi 38 ezer forint. Ebbe is alig ment bele, ő dolgozni akart az iskola mellett, kb egy évet melózott is, de olyan szinten lefárasztott és kiidegelte, hogy mondtam neki, hogy inkább ne. Így ő most tanul és mellette vezeti itthon a háztartást.
De közben gyűjtünk saját otthonra. Megérti, hogy ez most fontosabb, mint a nyaralgatás, a wellnessezés, meg hasonló dolgok.
Ja és a legtöbb ismerősöm ugyanígy van, vagy pedig dolgozik náluk a nő is.
Szóval lehet mondani itt a százezreket, csak éppenséggel nem igaz. Jó, lehet, hogy a nők egy része ilyen, de azokkal meg miért kezdene normális ember párkapcsolatot?
Amúgyis itt az átlag férfi kereset 200 ezer alatt van, szóval meglepne, ha abból kijönne havi 300 egy nő hóbortjaira.
#17 ha igaz is amit írtál, ez a kisebbség, vagy csak visszafogja magát az ingyen lakás miatt, ami nagyon jól jön egy tanulónak. Gyakori, hogy ugródeszkának használják a pasikat, ha megvan a diploma, meló, akkor heló.
A többség vágya mint írtam velnesz, menő mutogatós helyekre járkálás, hogy lehessen vetíteni, ajándékok. Akkor is ha dolgozik, akkor csak annyi a külömbség, hogy magának is vásárolgat, és gyakran még többet vár el a pasitól épp ezért, lebegtetve, hogy nincs rászorulva.
90%-ban ezt látom az ismerősöknél, én is ezt tapasztaltam, nem véletlen a divatos helyek népszerűsége, és a velnesz sikere, mert ilyen helyekre igen kevés férfi menne önszántából.
19#
Az albérlet előtt az ő szüleinél laktuk egy évig. Akkor sem jártunk el semmi drága helyre, mert fontosabb volt gyűjteni saját házra. Csak aztán jöttek kisebb-nagyobb bajok, albiba kellett jönnünk, elfogyott a félretett pénz és volt egy időszak amíg nyomorogtunk. Nem hagyott ott amikor hónap végén kenyérre kellett előleget kérnem, itt maradt amikor egy kólát nem tudtam neki megvenni, pedig megtehette volna, hogy lelép. A szülei tíz percre laknak, visszaköltözhetett volna oda, de simán találna pénzesebb pasit is,aki mellett mehetne wellnessezni. De ő inkább maradt és több melót vállalt, hogy ne haljunk éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!