Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy külsőre elég férfias, de belül visszahúzódó srácnak nagyon nehéz a dolga? 23/F
Szóval külsőmmel nincs olyan nagy baj, és am elég nyitott vagyok, de ha csajozásról van szó elég zárkózott is. Sajnos már égettem meg a kezem... Szóval külsőre elég férfias vagyok magas, szakállas egyebek, de belülről szerintem az a baj, h nem is gondolják az emberek, h milyen visszahúzódó tudok lenni. Arra is gondoltam, h tartanak tőlem, h milyen csapodár vagyok, közben.... Vmi vélemény?
BK!:D
Ha valóban visszahúzódó vagy, nézhetsz ki akármilyen jól, kiül az arcodra, átüt a személyiségeden. Aki ebben tud olvasni, megérzi.
Magas vagyok, szőrös (ha ez férfiasnak számít...), elég jóképű, izmos nem, de az nem számít. Mégsem adott szinte egyetlen nő sem semmilyen pozitív jelzést életemben. Egyszerűen szagról megérzik, hogy 30-hoz közel egy félénk kisfiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!