Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek amikor csókolóznak mért csukják be a szemüket?
Én nem szoktam. :'D Lesem mindig a pasimat, hogy beleéli e magát. xD
Amúgy azért szokták, mert teljesen átélik a helyzetet vagy valami ilyesmi. :D
2 fő oka van, egyrészt a szem sérülékeny, és az ember önkéntelenül becsukja, ha valami nagyon közel kerül hozzá.
Másrészt úgy jobban lehet élvezni a dolgot, mert nem vonja el más a figyelmed.
Ez egy jó kérdés!
Szerintem mindenki magából indul ki.Ha szereted azt az embert akivel csókolózol, biztosan becsukod a szemed.Legalábbis én mindig becsukom:)
Csak szeretkezés közbe nem, mert az erotikus tud lenni..:)
Minek kössem be a szemem, nem egyszerűbb ha az ébresztőórát beledobom a csillárba? :D
Nem gondolnám, hogy a vizuális ingerek ne lennének legalább olyan fontosak, mint az egyéb érszékszervek által érzékelhetők. Az OK, hogy érzem, hogy benne vagyok a nőben, de szerintem Stevie Wonder sok mindent megadna, hogy a körítést is lássa :D
Egyébként az emberek azért csukják be a szemüket, hogy a másik ne lássa, hogy másra gondolnak. Én például mindig Wayne Roony-ra, pedig hetero férfi vagyok. Valahogy a Dawn kórosok mindig is a gyengéim voltak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!