Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nekem nem olyan az életem, mint itt sok másnak?
Átlagosan nézek ki, nem vagyok nagyon izmos, van pénzem, volt pár barátnőm, ha szeretnék bármikor tudnék barátnőt szeretni.
Mindenki sír itt, hogy nekik milyen sz4r, nekem nem az. Adjatok tanácsot ti mit tennétek a helyemben?
#2:
láttál volna évekkel ezelőtt
depressziós voltam, csúnyának láttam magamat, azt hittem soha nem lehet senkim
de tudtam, ha teszek érte elérhetem
végül sikerült is, most meg itt tartok
De, olyan!
Mert szenteste itt 'szod a gépet, ahelyett, hogy a családod, a barátaid, a szeretteid körében ünnepelnél a fene nagy "nekem csodás az életem" rész helyett.
#4:
nincs még szenteste :)
hát igen ez a része az életemnek annyira nem szép, amióta széthullott a családom azóta a karácsonyt utálom, de ettől függetlenül este lesz karácsonyozás
meg több körben elérek mindenkihez akihez szeretnék
"van pénzem", talán ez lehet az oka, hogy bármikor tudnál szerezni barátnőt.
Viszont mivel "átlagosan nézel ki" kérdés, hogy mennyi pénzből, mennyi idő alatt és milyen külsejűt (esetleg ha nem csúnya akkor a belső tulajdonságai milyenek és mennyi ideig marad melletted).
De fő az önbizalom, főleg így ünnepek alatt...
#9:
amikor minimálbért kerestem akkor is tudtam barátnőt szerezni :)
nem a pénz miatt voltak velem, mert akkor is volt barátnőm amikor nem sok pénzem volt, most meg hiába van, nem élek nagy lábon és nem szórom a pénzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!