Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért szeretitek a magassarkút, nem kényelmetlen? Miért gond, ha magassarkúban magasabbak vagytok a pasinál?

Figyelt kérdés

Magas férfiként, buta felszínes csajoknak tartom az ilyeneket, akik kijelentik, hogy magassarkúba lesznek ezért légy magasabb.

Egyrészt, minek kell magassarkú? Nem tudom elképzelni azt, hogy kényelmes legyen. Nekem annyira nem is tetszik, sőt nekem tök mindegy milyen cipőt vesz fel.

Másrészt mi a fenének olyan nagy gond az, ha magassarkúban van és ugyanolyan magas vagy magasabb a pasinál? Nem tök mindegy őszintén? Attól fél, hogy nem fog nedvesedni ott lent vagy mi?

Harmadrészt miért jó ilyen felszínesnek lenni?

Akinek nem inge ne vegye magára!

2018. dec. 24. 07:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kéne magyarázni*
2018. dec. 24. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

A magassarkú szexi, még nőiesebbé teszi a hölgyeket. Szerintem egy férfi akkor is legyen magasabb a nőnél, ha az viseli a magassarkút. Nem az öccsével akar megjelenni. 🙂

Kellemes Ünnepeket

190 cm F.

2018. dec. 24. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tetszik a magassarkú, szerintem egy visszafogottabb magassarkú cipő csinos, elegáns, jól illik valami alkalmibb ruhához, kiemeli egy nő vonalait. Ettől függetlenül soha nem volt még rajtam magassarkú cipő és nagy valószínűséggel nem is lesz, mert már alapból 180 centi magas vagyok, röhejes lenne, ha le kellene hajolnom, hogy bemenjek egy ajtón. A kényelemről annyit, hogy nem feltétlenül a cipő fajtája, hanem inkább a minősége szabja meg, hogy mennyire kényelmes. Nekem pl törte már véresre a lábam sima sportcipő is.
2018. dec. 24. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, felszínes elvárás, hogy a férfi magasabb legyen, ha a nő tűsarkúban van vagy sem, de:

1) MINDENKI felszínes, én is, te is, az itt kérdezők és válaszolók, szinte szó szerint minden ember - különbség csak az elvárás tárgyában és mértékében van

2) semmi közünk más ember felszínes és nem felszínes elvárásaihoz, azok csak és kizárólag rá tartoznak. Ha nem felelsz meg nekik vagy zavarnak az elvárások, akkor egyszerűen keress mást.

3) semmi lényegi különbség nincsen az elvárások között. Az hogy egy férfi legyen magas semennyivel sem felszínesebb vagy kevésbé felszínes, minthogy egy nő legyen vékony, de nagy mellű vagy a szem- és hajszín vagy egy férfi izmos legyen, stb.

2018. dec. 24. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a magassarkú vékonyítja, és "hosszítja" a lábat optikailag. Nézd meg a fotókon, ha nincs is cipő egy nőn, hogy tartja a lábát... Optika és külsőség az egész.
2018. dec. 24. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Tehát ha egy nőnek vannak a férfiak külsejével kapcsolatban kritériumai, akkor egy buta, felszínes valaki, de gondolom, azért neked lehetnek elvárásaid, hogy hogyan nézzen ki a lány, akivel összejönnél. Te talán ismerkednél egy elhízott lánnyal, vagy egy nagyon csúnya arcúval? Érdekes, hogy te írsz kettős mércéről ebben az esetben, mintha jogod lenne eldönteni, hogy mi számít elfogadható igénynek. Pedig valójában arról van szó, hogy mindenki szabadon eldöntheti, milyen kikötései vannak a másikkal szemben. Utána már az ő felelőssége, hogy mennyire reálisak ezek az elvárások, és ehhez mérten talál-e számára megfelelő társat.
2018. dec. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!