Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ismerős" exe tabu?
Volt egy nagyon jó barátom, de mar több mint fél éve nem beszéltünk,egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Az exevel 2 éve mentek szét . Ebben a helyzetben is tabunak számít az exe? Vagy csak túl gondolom a dolgot és nem kellene foglalkoznom vele?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát nem tudom, szerintem igen, tabu kellene hogy legyen. Lehet, hogy nem beszéltek, talán nem is fogtok.
De nem éreznéd hülyén magad, hogy pár éve még a haverod dugta a csajt?
Vagy neked hogy esne, ha egy olyan lányra rámozdulna a bármelyik haverod, akit te nagyon szerettél?
Én 4 éve mentem szét exemmel, ő dobott. Sosem dolgoztam fel igazán. Ha megtudnám, hogy valamelyik haverom lekúrta, nem lenne a haverom többé. Bár ettől nem kell félnem, mivel nincsenek haverjaim.
Ez csak elméleti vizsgálat volt.
Nekem az új párom exem egy egyetemi haverja (volt, mivel lediplomáztak). Az ismeretség laza, amolyan "alkalmi ivócimbi" kategória.
Exem nyilván nem tartja velünk a kapcsolatot, ezzel számolni kell, bár jelenlegi párom tudta, hogy mivel fog járni ez, ha rám mozdul és igazából úgy volt, vele, hogy egy ilyen laza ismeretséget "fel tud áldozni". Közelebbi barátság esetén alaposan át kell ezt gondolni szerintem, vagy megbeszélni az exxel.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!