Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mehetnék biztosra, hogy nem a pénzem miatt kellek a nőknek? Sajnos azt látom itt gyakorin, hogy nagyon pénzéhesek a nők a válaszok alapján.
Szerintem elég nagy minta van itt, hogy általánosítsunk vele. Itt őszinték, mert anonim oldal.
Nem azért dolgoztam meg tanultam szét magam, értem el fiatalon, hogy milliós megtakarításom, kocsim, lakásom legyen, hogy leszedjen egy nő.
Mondjuk ha már az első randin sem fizetek az mennyire jó szűrő?
Sajnos elég hülye vagyok ilyen téren, múltkor is beültem a costa cafe-ba egy lánnyal, ami nem is randi volt, csak munkatársam, és udvariasságból fizettem... több ezer forint feleslegesen. Ráadásul szinte megcsináltam az egész ppt-t amit le kell adnia, amiért meg is dicsérték.
Mit tegyek?
Kemeny vagy, randira hivsz valakit, kvazi arra kered, hogy keszuljon fel, amolyan noi modra masfelorasan, es toltse veled az idejet legalabb ilyen hosszon. Utana meg hisztizel, hogy nem kapsz erte semmit?
Elmondok neked egy story-t. Regi story. Adott volt egy lany, akit kineztem magamnak, de sajnos csak egy baratnovel volt, igy pedig nem lehet a tarsasagtol felrevonni, senki nem hagyja egyedul a bartjat. Itt jot kepbe a haver, felajanlottam neki koszt+kvartelyt, ha lefoglalja a masik csajt, amig en fuzom az elsot.
Neked az is kidobott penz lenne? Egyszeruen tudomasul kell venni, hogy nincs ingyenebed. Amig tobbet fizetsz egy honapban cigire, mint randira, addig ne panaszkodj. Amugy is mi ez udvariassagbol fizettem duma? Marmint ez meg okes, de utana a felesleges szot nem ertem. Pontosabban mifele hasznot vartal a befektetesedert, hogy ne legyen felesleges a nagyvonalusagod?
42F
Eh. Figyi, minden nő jól felfogott érdeke, hogy magához kössön egy biztos és stabil anyagiakkal rendelkező férfit, főleg egy bizonyos kor felett. A szülés és gyereknevelés komoly anyagi terhet jelent, évekre kiesnek a munkapiacról és amúgy is nagyon kevés azon nők száma, akik saját erőből össze tudnának szedni annyi pénzt, hogy nyugodt anyagi körülmények között tudjanak gyereket nevelni, egy férfi anyagi segítsége nélkül. Ez a realítás, tehát ne nevezzük pénzéhesnek a nőket, mert szükségszerűen a pénztárcát is nézniük kell. De ettől függetlenül rengeteg nő van, aki úgy gondolja, hogy anyagi hasznot tud húzni testéből (vagy a szex reményéből), na ezeket a nőket kell kerülni és meghagyni a balekonak.
Megoldás tehát: nem költesz a nőkre. Nem kávéról beszélek, hanem komoly összegről. Az a nő, aki veled marad úgy, hogy mindent szépen felesben fizettek, miattad van veled, mert hosszútávon veled számol.
A másik, hogy a Nice-guy típusú stratégia a legrosszabb, amit tehetsz. Ezt az iskolában kellene tanítani a férfiaknak: semmilyen szívesség, kedvesség nem tesz vonzóvá egy férfit, ha amúgy nem jössz be egy nőnek. A ronda kolleganőd sem lesz szexi, ha minden nap hoz neked sütit, mint ahogy te sem váltál attól vonzóvá, hogy balek módjára helyette megcsináltad a melóját. A nők tudat alatt pontosan tudják, melyik férfit lehet kihasználni, a szex reményében ugráltatni, a te dolgod az, hogy ne tartozzál közéjük.
"Ráadásul szinte megcsináltam az egész ppt-t amit le kell adnia, amiért meg is dicsérték."
És mi a probléma? Mit vártál?
"Sajnos azt látom itt gyakorin, hogy nagyon pénzéhesek a nők a válaszok alapján."
Melyik válaszok alapján? Amikben azt írják, hogy pont sz@rnak magasról arra, hogy egy férfinak milyen kocsija, ruhája és mekkora lakása van? Amiben azt írják, hogy nem jönnének össze milliárdos pasival? Amiben azt írják, hogy külön kasszán vannak a férjükkel, barátjukkal és a közös programokat felesben fizetik vagy felváltva hívják meg egymást? Vagy már attól is pénzéhes büdös r1banc valaki, hogy nem költözne be a harmincas, ingyenélő, életében egy percet sem dolgozó pasihoz a kisszobába az anyja lakásába? Mert nem akarnak munkakerülő heréket vagy alkalmi munkákból és/vagy ügyeskedésből élő életművészeket? Mert parasztságnak tartják, ha elhívja őket a pasi randizni és utána az utolsó kockacukorig kifizetteti velük a fogyasztásuk árát vagy a mozijegyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!