Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodnál olyannal, akinek (PAPÍRON) semmije sincs?
Mindene a testvére és/vagy anyja nevén van. Ház, kocsi, számla,... még a telefonja sem.
NEM bűnözőmaffiózóadócsaló.
Házasodtam. Neki se volt semmije és nekem se. Azóta van mindenünk, közösen :)
Mondjuk az a tény, hogy ráírat mindent házasság előtt a családjára, erősen azt sugallja, hogy rohadtul félti tőlem, amije van. Így meg ne vegyen el.
Persze, mindenki meg van halva a minimálbéredért, abból akarunk évente háromszor nyaralni.
Vagy csak senki se akár egy olyan pasitól semmit, aki minden nőben csak a pénzéhes ku.rvát làtja. És ráadásul olyan ostoba, hogy ha a rokonnal összevesznek, akkor pillanat alatt lesz földönfutó. Anyád is nő, ő is csak a pénzre megy, munka nélkül. Erre nem gondoltál?
Férfiak és Nők, akik házasság esetén féltitek az eddig elért vagyonotokat, stb.. fogjátok már fel, hogy a házasság előtt szerzett vagyon különvagyon, a házastársnak nincs hozzá köze. Ha van egy házad, összeházasodtok, majd elváltok, a ház a tiéd marad... Úgyhogy felesleges házasság előtt mindent anyukára/testvérre íratni, ha házasság előtt a tiéd, az házasság után is a tiéd marad..
Engem nem zavarna, hogy nincs semmije (a férjemnek és nekem sem volt semmim, amikor összeházasodtunk) azt tartanám furcsának, hogy mindene van, de nem az ő nevén. Akkor végülis mégsincs semmije nem?
*olyanért akinek több pénze van
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!