Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal! Volt gumi. és mára meg viszketek. De nem belül hnem csak kívül. Mért van ez? . A bephantene segít? Bocs ha nem jól írtam
én csupasz vok:D xD
a barátom is most nő neki vissza...
remélem csak allergia:D
Külsőleg Bepanthennel ne kend,mert nem hinném,hogy segítene,az valami babáknak való krém ha jól tudom,és az kiütésekre való babapopsinál,de ha nem elnézést.A viszketés általában fertőzésre utal,nem mondom,hogy a barátodtól kaptad el,mivel használtatok gumit.Lehet uszoda,törülközőn megtelepedett bacik,nem higinékus wc használat,(pl.nyílvános wc)vagy nem eléggé szellőző ruha és máris jó hely a baktériumoknak.Sok oka lehet!Ha a viszketés nem múlik el és folyás is társul hozzá,amely eltér színben ,szagban a megszokottól,akkor menj el dokihoz,vagy patikában kérj Canesten Combit,abban van tabi+kenőcs:)
De az is lehetséges,hogy nem fertőzés,előbb próbálj hintőport,ha ez sem segít akkor a fentiekben leírt dolog lehet.
Remélem segítettem valamennyire.
23/L
21:34
köszi a tanácsokat...már canestennel kenem és már jobb lett..vagyis már napközbe nem viszket..csak ha elmek wc-re..
és nem szoktam usziba járni meg mostanába nemisvoltam nyilvános wc-n..köszi a tanácsot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!