Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyúrt, pénzes férfiaknak kell csajozni, vagy őket szedik fel a nők?
A jó csajokat ugyanúgy fel kell szedni.
A kövérek, gyerekesek meg ott hisztiznek, hogy miért nem kellenek. Ez a legszánalmasabb része.
Nem érzem még magam annyira kigyúrtnak de az vagyok valamennyire,pénzes annak se érzem nagyon még de valamennyire igen.
Sokkal több a választási lehetőségünk inkább.
Olyan is volt,hogy randizni se kellett a lánnyal hanem egyből szexelni akart.
Piacképesség ezt így hívják mert igenis a nőknek is fontos a külső nagyon.
Nem csak szexre hanem kapcsolatra is,sőt nagyon ragaszkodnak is hozzánk ezt is tapasztaltam.
Általában ha egy nő megkap egy kisportolt férfitaki pénzes is és stílusos onnantól a nőknek az lesz az alap,nem fogja leadni semmilyen szinten.
Ha dugásra keresel nőt, akkor érezhetően könnyebben megy.
Amióta jól öltözött lettem, észrevesznek a gazdag nők.
Amióta sportolok, észrevesznek a nők a konditeremben.
Amióta könyvtárba járok, észrevesznek a könyvtárba járó nők.
Szépek és kevésbé szépek egyaránt. Hasonló a hasonlót keresi.
Kigyúrt, pénzes pasinak több esélye van a nőknél, de feleségnek valót nehezebben talál, mert azokat taszítja ez a sztereotípia.
Nekem is volt már randin régi ismerőssel egy betegség után és megjegyezte, hogy mióta nem vagyok olyan izmos, azóta sokkal jobban nézek ki.
Paff, erre mit lehet mondani?
Mennyiségben előny a kigyúrtság meg a pénz, de minőségben nem. Ott már neked is nyújtanod kell valamit a külsőségeken kívül.
Egy kapcsolathoz mondjuk már kevés az, hogy "kisportolt" és "pénzes". Ha más erénye nincsen. ;) Ezek még mindig csak külsőségek.
# 6-os voltam, és Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!