Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdtetek már ki olyan lánnyal/fiúval, akinek volt barátja/barátnője?
Figyelt kérdés
úgy, hogy tudtatok róla2010. jún. 27. 18:46
11/19 anonim válasza:
Velem pár hónapja történt volna hasonló, de szerencsére időben közbeszólt az élet. Úgy alakult, hogy nem tudtunk találkozni és itt ugye kiderült minden..
csókon kívül nem volt más..pedig milyen csókok voltak...
de igaza volt annak a hozzászólónak, aki szerint egyszer úgyis visszaüt a dolog:S:S
12/19 anonim válasza:
Én is...
Nem kértem soha, hogy hagyja el miattam a barátnőjét. Én csak szeretni akartam őt.
Egy ideig működött is... Csak aztán felfogtam,hogy másodhegedűs vagyok... :(
13/19 anonim válasza:
Nem én kezdtem ki vele... Csak így alakult. Haverok/barátok voltunk csak, hiszen nős volt. De egymásba szerettünk. Elvált. Azóta van egy hét éves és egy négy éves kisfiunk. Szóval ilyen is előfordul :)
14/19 anonim válasza:
velem kezdtek ki amikor barátnőm volt. büntudatom is volt utána...:S
15/19 anonim válasza:
Nem, de egy hajszálon múlott, hogy megtegyem. :S :((
16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett egy fiú, és volt barátnője, de aztán rájöttem, hogy mégse tetszik, és találtam mást, neki éppen nincs barátnője, és igyekszem megismerkedni vele :) Aúgy szerintem ha valakinek kapcsolata van valakivel, érdemes megvárni a végét, nem jó belepiszkálni(nem sártés), mert manapság mennyi ideig tarthat egy kapcsolat max 1 év??
17/19 anonim válasza:
Sziasztok csak egy OFF muszáj: Akitől elveszik a partnerét...HÁt akkor azt vigyék is mert nekem olyan pasi nem kell akit el tudnak venni tőlem! Üdv egy két és fél éves kapcs. ból!
18/19 anonim válasza:
Igen kezdtem már ki olyan sráccal akinek volt barátnője :D 3szor is :D
Mindig sikerrel jártam.
Amit megakarok szerezni,az mindig meg is lesz :D
19/19 anonim válasza:
00:16 hát remélem majd egy másik lány ugyanígy fog hozzáállni az épp aktuális barátodhoz egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!