Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerjem meg úgy, hogy nem veszi észre? Egy lány aki érdekel de nem okoznék neki rossz emlékeket azzal, hogy "légyszi" - "ja mégsem".
Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 22:34
11/12 anonim válasza:
Figyi, ezen ne aggódjál szerintem. Nem kell a szemébe mondani 2 randi után, hogy szép vagy, de bocsi, hülye vagy szerintem, ezért nekem nem kellesz! A randi arról szól, hogy ismerkedtek, aztán lesz valami. Az is lehet, hogy az első után nem fog ráérni többet, és az is, hogy te mondod neki azt, hogy majd hívlak, aztán mégse. Ez így normális, senkinek sem okoz ez olyan nagy traumát, mint ahogy te ezt most gondolod. :) Főleg ha olyan szép a csaj, mint ahogy leírtad, így az is lehet, hogy el se menne veled az első randira se. Vagy ha belédzúg, neked meg mégse jön be, fél perc alatt talál úgy is vígasztalót. :) Aggódni ráérsz akkor, ha majd lesz min, előre ilyenen stresszelni tök felesleges. :)
12/12 anonim válasza:
A randi pont arra való, hogy kicsit jobban megismerd azt, aki messziről vagy felszínes ismertség alapján szimpatikusnak tűnik. Nem kötelezed el magad semmire, így akkor sincs oka nagyot csalódni vagy reklamálni a lánynak, ha két alkalom után elköszönsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!