Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit vesztek karácsonyra a pasitoknak/férjeteknek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 22:10
11/15 anonim válasza:
En egy Garmin sport orat vettem a ferjemnek ami minden sport mozgast mutat, futas etc. Ehhez vettem egy Polar merleget mert gondoltam h Bluetooth al majd szinkronizal de mivel egy tok mas marka igy nem:-)
12/15 anonim válasza:
Kap tőlem egy határidő naplót pár fontosabb megjegyzéssel, mert rettenetesen szétszórt, pedig rnegeteg dolga, programja van... De még ki szeretném egészíteni valami személyessel, csak nem tudom, mivel...
13/15 A kérdező kommentje:
10-es az úgy tök jó👍🧐😄
2018. dec. 11. 10:15
14/15 A kérdező kommentje:
Az óra is jó ötlet amúgy. Köszi a tippet :)
Határidőnapló az én férjemnek is elférne, mert ő nagyon szét szórt🤣🤣🤣🤣👍
2018. dec. 11. 10:16
15/15 anonim válasza:
Ő is fent van Gyakorin, de annyit elárulok, hogy hasznos ajándékkal készülök, nem pedig porfogóval. Két hobbijához választottam dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!