Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már valakinek innen, a GYIK-ről párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy elkezdtetek dumálni, jóba lettetek, találkoztatok és lett belőle párkapcsolat?
Ha igen, mennyi ideig tartott vagy mennyi ideje tart?
2018. dec. 9. 21:15
11/20 anonim válasza:
Hazassag. :D
Mas katevoriaban ismerkedtunk meg, es egy jo ideig azt hitte, h en srac vagyok, de vegul talalkoztunk.
Ennek mar 6 eve 😍
12/20 anonim válasza:
Hát az pont nem, de régebben nagy élet volt itt, jobb volt mint egy szexpartnerkereső. Volt több elhanyagolt feleség innen, meg szeretethiányos kamaszlány is, akikkel jókat szexeltem.
13/20 anonim válasza:
Onellentmondas, de soha nem jonnek ossze olyan pasival aki neten ismerkedik, plane a gyakorin.
14/20 anonim válasza:
14: Nem fogunk utánad sírni, ne aggódj!
15/20 LazyJones válasza:
Egy évig együtt voltam egy nővel. Aztán kitalálta, hogy neki ez inkább csak tartós szexkapcsolat.
16/20 anonim válasza:
Volt pár szexkapcsolatom, de semmi komoly. Akik meg előadták a nagy szenvedő kategóriát, kiderült nem is volt valós. Persze mindenki azt ír amit akar, lakva lehet megismerni a másikat. A papír sok mindent elbír.
17/20 anonim válasza:
Másfél évig voltunk együtt, egy hónapja viszont szakítottam vele, szenvedés volt már az utolsó pár hónap.
Ismerkedtem innen jó pár emberrel korábban is, de inkább nem kommentálom.
18/20 A kérdező kommentje:
Ki pontozott itt le mindenkit?
Én kérdeztem valamit, amire korrektül válaszoltak.
Nem értem...
2018. dec. 10. 18:27
19/20 A legrosszindulatúbb válasza:
#18: Az én hozzászólásomat például törölték, nem igazán értem, hogy miért. Nekem ez a véleményem (és ragaszkodom is hozzá) a GYK-s nőkről azok alapján, amilyen mocskosságokat, vagy éppen ostobaságokat összehordanak a hozzászólásaikban. Csak mert sokak szemében a GYK egy "lehetőség" az ismerkedésre, az én szememben nem az, nem is fog soha az lenni és kész. Aki van olyan hülye ebbe azt belelátni, hogy csak kéretem magam, játszom a hülyét, azt nagyon tudom sajnálni. Ja és tessék már elfogadni ne csak a behízelgő popsinyalást, hanem az indokolt kritikát is.
20/20 A kérdező kommentje:
Azért törölték, mert "szutyok"-nak neveztél embereket.
Valaki biztos amiatt jelentett.
2018. dec. 10. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!