Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lett már valakinek innen, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett már valakinek innen, a GYIK-ről párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy elkezdtetek dumálni, jóba lettetek, találkoztatok és lett belőle párkapcsolat?

Ha igen, mennyi ideig tartott vagy mennyi ideje tart?

2018. dec. 9. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Hazassag. :D

Mas katevoriaban ismerkedtunk meg, es egy jo ideig azt hitte, h en srac vagyok, de vegul talalkoztunk.

Ennek mar 6 eve 😍

2018. dec. 9. 23:21
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát az pont nem, de régebben nagy élet volt itt, jobb volt mint egy szexpartnerkereső. Volt több elhanyagolt feleség innen, meg szeretethiányos kamaszlány is, akikkel jókat szexeltem.
2018. dec. 9. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Onellentmondas, de soha nem jonnek ossze olyan pasival aki neten ismerkedik, plane a gyakorin.
2018. dec. 10. 00:57
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
14: Nem fogunk utánad sírni, ne aggódj!
2018. dec. 10. 01:36
 15/20 LazyJones ***** válasza:
78%
Egy évig együtt voltam egy nővel. Aztán kitalálta, hogy neki ez inkább csak tartós szexkapcsolat.
2018. dec. 10. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Volt pár szexkapcsolatom, de semmi komoly. Akik meg előadták a nagy szenvedő kategóriát, kiderült nem is volt valós. Persze mindenki azt ír amit akar, lakva lehet megismerni a másikat. A papír sok mindent elbír.
2018. dec. 10. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Másfél évig voltunk együtt, egy hónapja viszont szakítottam vele, szenvedés volt már az utolsó pár hónap.

Ismerkedtem innen jó pár emberrel korábban is, de inkább nem kommentálom.

2018. dec. 10. 11:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Ki pontozott itt le mindenkit?

Én kérdeztem valamit, amire korrektül válaszoltak.

Nem értem...

2018. dec. 10. 18:27
 19/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
#18: Az én hozzászólásomat például törölték, nem igazán értem, hogy miért. Nekem ez a véleményem (és ragaszkodom is hozzá) a GYK-s nőkről azok alapján, amilyen mocskosságokat, vagy éppen ostobaságokat összehordanak a hozzászólásaikban. Csak mert sokak szemében a GYK egy "lehetőség" az ismerkedésre, az én szememben nem az, nem is fog soha az lenni és kész. Aki van olyan hülye ebbe azt belelátni, hogy csak kéretem magam, játszom a hülyét, azt nagyon tudom sajnálni. Ja és tessék már elfogadni ne csak a behízelgő popsinyalást, hanem az indokolt kritikát is.
2018. dec. 10. 18:34
 20/20 A kérdező kommentje:

Azért törölték, mert "szutyok"-nak neveztél embereket.

Valaki biztos amiatt jelentett.

2018. dec. 10. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!