Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet büntetni a férfit?
Hogyan tudja egy nő megbüntetni a férfit?
Persze tudom, nem a gyereke, hogy büntetnie kéne, de csak elméleti síkon. Mik esnek nagyon rosszul egy férfinak?
Nos, egy igazi férfit nem fogsz tudni megbüntetni.
Ha engem pl. a barátnőm büntetni akarna, azt hinném, hogy csak viccel. De ha látnám, hogy komolyan fájdalmat akarna nekem okozni, aznap este már mas nő ágyában lennék. Így én büntetném őt.
Jegyezd meg kedves Kérdező, hogy a média agymosása ellenére a férfi nem nyámnyila alak.
#3. Pedig hidd el, azon túl, hogy magukat állítják be hisztisnek, egy ilyen nő igazi Isten csapása bármelyik férfinak. :D
32/f
Lehet őket bűntetni, pl szexmegvonással, de akkor meg lehet, hogy elmegy máshoz.
A legnagyobb büntetés, ha azt érezteti a férfivel, hogy le sem szarja. Nélküle is boldog :)
Nálam eddig mindig bejött ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!