Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek értékelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek értékelni a férfiak, ha egy nő hűséges, odaadó, figyelmes társ? Mit tegyek, hogy jobb legyen a viszonyunk?

Figyelt kérdés

Ha nem lennék az, akkor az lenne a probléma.

Ha túlzottan figyelmes lennék, akkor meg az.

Kellőképpen vannak meg bennem ezek a tulajdonságok, de tekintve az előző illetve mostani párkapcsolataim/párkapcsolatom, úgy érzem jól esik neki ha törődöm vele, ő viszont sz-a-r-i-k arra hogy mi lenne jó nekem.

Ha viszont én nem figyelek rá eléggé, a sok munkám és egyéb teendők miatt, akkor szóvá teszi és megsértődik.

Én 34, a párom 40 éves.

Felnőtt férfi, elvált egy gyermekes édesapa, mégis így ilyen felelőtlen módon viselkedik.

Mi a baj velem ?

Érzelmileg függök tőle.

Mit tegyek, hogy jobb legyen a viszonyunk ?

2018. dec. 2. 16:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10. De csinálhatsz bármit, ha ő nem törekszik. Kettőn áll a dolog. Ha tesz rá mi a jó neked, akkor csak magadat szívatod, ha vele maradsz. Csak mondom. Próbáld vele megbeszélni, kedvesen, hogy jó lenne, ha viszonozná a törődésedet, ha ezután se tesz semmit, onnantól a te döntésed az egész.
2018. dec. 2. 17:05
 12/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
94%
Ilyen genyókkal mégis hogyan vagytok képesek összejönni?
2018. dec. 2. 17:10
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Már megint ez az általánosítás: FÉRFIAK. Képzeld, én meg házas vagyok, és érzelmileg le vagyok xarva. Meg amúgy is. Akkor most minden nő ilyen?

Ja igen. Én meg figyelmes vagyok, intelligens, dolgozom, mindenben partnere vagyok a feleségemnek. Mégis, én vagyok a világ legutolsó embere. Akkor ez most hogy van?

2018. dec. 2. 17:27
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Ismét nem a megfelelő emberrel vagy együtt.Itt ez a probléma.

Egy önző alak, akinek csak saját maga a fontos.Nem kéne több felesleges időt, energiát pocsékolni rá.A te érzéseid semmit nem érnek, ha ő nem képes viszonozni.Nézz szembe ezzel végre.

2018. dec. 2. 17:45
 15/26 anonim ***** válasza:
94%
hat szerintem az emberek tobbsegevel igy jarsz, ha alapvetoen torodo/gondoskodo tipus vagy, mivel a legtobb ember onzo es csak sajat maga erdekli. en ezt mind a baratsagaimban, mind a parkapcsolataimban megfigyeltem. nyilvan vannak kivetelek. a tobbsegtol viszont nem kapod vissza azt a figylmesseget es torodest, amit te nyujtasz.
2018. dec. 2. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Milyen dolgokból látnád azt, hogy törődik veled?

Én azt gondolom, hogy az a párkapcsolat, ahol alapvetően szeretik egymást, és nincs nagy baj, az már önmagában egy érték, és jó alap, ami javítható. Nyilván a hanyagság elitélendő, viszont rengeteg olyan kapcsolat van, ahol nem igazi a szeretet, hanem mondjuk megalkuvás van, vagy lekezelő viselkedés.

Nekem idő kellett ahhoz, hogy felfogjam, hogy nekem is figyelnem kell a másikra, és nem lehet annyira fontos a munka, a hobbi, vagy bármi, hogy megfeledkezzek arról, akit szeretek. Ehhez le kell nyugodni, racionálisan kell nézni a dolgokat, és meg kell becsülni egy olyan kapcsolatot, ahol meg vannak az alapértékek, még ha nem is lángol úgy mint az elején. Sokszor gúnyolják a hosszú kapcsolatokat azzal, hogy unalmas, vagy hogy már kiismerték egymást, ilyenkor a szakítóok az “élni akarás”, viszont az egymás kiismerése tud biztonságérzetet is adni, amikor tudják azt hogy számíthatnak egymásra - míg mondjuk egy idegennel mindent újra kell építeni, és nem mindig jönnek be a várakozások.

2018. dec. 2. 17:56
 17/26 anonim ***** válasza:

mucika, írd már le mi a konkrét baj.

ha minden férfival ugyanaz a baj, akkor annak utána kell járni.. tudod, ha mindenki szembe jön az autópályán........

2018. dec. 2. 18:12
 18/26 anonim ***** válasza:
26%
Majd megnézném az itt válaszolókat 40-50 évesen mennyire teszik oda magukat egy kapcsolatban. Sajnos ez az általános, a pasinak semmi nem számít csak legyen tele a has, a zacsi meg legyen üres. Tisztelet a kivételnek, bár én nem ismerek ilyet.
2018. dec. 2. 18:23
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
A nők többségéhez hasonlóan, valószínűleg te is azokhoz a férfiakhoz vonzódsz, akik rosszul bánnak veled (vagy a nőkkel általában). Választhatnál olyan férfit is, aki odaadóan szeret, mégsem teszed, cserébe a férfiakat hibáztatod.
2018. dec. 2. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ott lehet a gond, hogy olyan vagy, mint baromi sok nő: egyszerűen nem veszed észre, hogy ugyanannál a típusnál kötsz ki újra és újra. Mondom ezt nőként. Annyiszor látom a saját barátnőimnél is, hogy van egy pasijuk, aki bunkó/piál/félredug/nem csinál otthon semmit/leszarja a csajt/egoista, illetve ezek tetszőleges kombinációja. Nagy nehezen eljutnak a szakításig, kiheverik, új pasi pedig detto ugyanez. És kilométerekről látszik, körülbelül 5 mondat beszélgetés után, hogy már megint ugyanaz a fajta, csak valamiért a csajnak nem tűnik fel, csak amikor már x ideje benne van, szerelmes és szenved vele. Komolyan, próbáljátok már egy kicsit kívülről szemlélni ezeket a jóembereket, vonjatok párhuzamot a viselkedésükben, és észre fogjátok venni, hogy igenis alapból hasonlítanak bizonyos dolgokban, ami már intő jel kéne, hogy legyen.

Nem azt mondom, hogy én sose léptem szarba, léptem, és nem kicsibe. De miután kijöttem belőle, messziről kerültem a fajtáját, és többször nem is voltam hasonló szituban. Szóval szép dolog, hogy jaj, te szereted, de azért észt is kéne vinni a dologba.

2018. dec. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!