Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi az életképtelen férfi?
Olvasom itt a gyk-n a cifrábbnál cifrább kérdéseket és csak reménykedek, hogy ezek az emberek max 3-an vannak és úgy pakolnak ki ennyi idióta kérdést.
Életképtelen férfi alatt értem azt, aki megkérdezi mennyi fizetésed kell legyen, hogy felszedj egy csajt, hogy el kell-e titkolni, hogy van megtakarításod, hogy a nők miért csak a kigyúrt állatokat választják a kérdező helyett. Hogy lesz-e valaha barátnője ha xy problémája van (kevés a fizetése, csúnya, sovány, 25 éves elmúlt és szűz) hogy hány métertől kezdődik az a farok méret ami elég egy nőnek és még sok ehhez hasonló gyöngyszem.
Kérlek mondjátok, hogy nincs tele a világ ilyen emberekkel...
Általában sokat ismerkedek a lányokkal, akár nyilvános helyen is. Sosincs riválisom. Ha mondjuk ül egy szexi nő a buszmegállóban, én vagyok az egyetlen aki aki odamegy hozzá beszélgetni, a többiek meg csak csorgatják a nyálukat. Látnod kellene, hogy elkerekedik 1-2 fazon szeme, amikor azt látja, hogy beszélgetést kezdeményezek egy nővel, ő meg válaszolgat nekem, meg mosolyog a jelenlétemben. Mert ő ugye nem mer odanenni.
Rengeteg lúzer pasi van, nemhiába mondják a nők, hogy nincs normális pasi. Aki meg akar változni, meg fog, és férfi lesz. Aki meg nem, az nem. De gondolj bele: jobb ez így. Annál több csaj marad a sikeresebb férfiaknak.
Igen 1es, teljesen igazad van. 😅
Hazudós macsóknak áll a világ. Aki őszinte az lúzer.
Tévedsz előző:
A lúzerek nem őszinték, nem is lehetnek azok, mert nem merik vállalni önmagukat. A lúzer a saját szemében is lúzer, tehát magát teszi ebbe a kategóriába.
Abban is biztos vagyok, hogy az ide írogató sikertelen pasik egy része soha nem lesz sikeres, örökké lúzer marad, és a kifogásai, hogy miért nincs csaja, egyre csak nőni fognak. Ez a kategória már régen nem arra való, hogy segítséget nyújtsunk a sikertelenebb srácoknak, hanem arra, hogy ide írják a kifogásaikat, amivel megmagyarázzák maguknak azt, hogy életük miért olyan, amilyen. Meg jó nekik tombolni is. Én azt mondom, hogy aki tényleg akar csajt, az ne nagyon jöjjön a "társkeresési problémák" rovatba, mert annyi itt a negatív ember, hogy azt is lehúzzák szellemileg, aki fejlődni akar.
Én meg alpvetően őszinte vagyok, mert ha úgy látom jónak, egy jó csajt is elküldök a faxba, mert tudom, hogy találok magamnak másikat.
Jól látod, ezeket a kérdéseket tényleg 2-3 ember írja ki, de kb a 80%-át közülük is 1.
A sok alapjában véve nem hülye, de a nőknél sikertelen srác csak ugrik frusztráltságában
A kettő szinte egy és ugyanaz, Kérdező. A nőgyűlölők azok, akik kifogásgyárként müködnek és nem is mernek kezdeményezni.
Kérdezz meg egy olyan pasit, aki nem kezdeményez a nőknél, miért nem teszi: szinte ugyanazt fogja elmondani, mint amiket itt olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!