Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny rá? Mégis érzek iránta? És Ő hogyhogy akar ezek után még látni?
Barátomnál ma voltam..és szakítottam vele, mert nem érzem szerelmesnek magam, nem igazán megy vele a kapcsolat. Így gondoltam jót teszek ezzel, nem akartam neki hazudni, elfogadta, bár tudom hogy Ő szeret engem tiszta szívéből.
Ma mégis össze-össze ölelkeztünk...és elcsattant 2 csók is.
aztán mondtam neki, hogy ezt ne...mert nem akarok játszani vele, bár jóvolt a csókja, nem tiltakoztam.
De nem érzem szerelmesnek magam 7hónap után.
Jövőhéten 4napra megyünk nyaralni kettesben, elmegyünk, nem mondtuk le. És ami a meglepő, hogy mindketten vágyunk, Én is vágyok, nagyon!!!
Kérdeztem tőle, hogy most hogy vége mihez fog kezdeni hogy legyen a kapcsolattartásunk stb.
Erre mondja hogy neki nemkell új kapcsolat, majd elmegy a haverjaival partizni a nyár folyamán.
Akkora féltékenység hasított belém, hogy szinte fájt.
Kérdeztem tőle, hogy csajozni is fogsz?
erre mondja: Nem!!! egy éjszakás típus nem vagyok...meg nem akarok orvoshoz mászkálni, kapcsolat meg nemkell! nincs kedvem hozzá és kész!
mondom miért?
erre mondja: Na ez az amit te nem értesz meg
Mégis annyira fáj...folyton ezeken agyalok, azt akarom hogy boldog legyen, ezért engedtem el, nem akarom kínozni...de fáj belegondolnom, hogy mégis csajozik stb:(
Mondta hogy szeretne vele találkozgatni, meg együtt lógni, meg ilyenek.
Egyfolytában Őrá gondolok mégis...és a napon jár az eszem, hogy ma jó volt vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!