Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy kicsit részeg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kicsit részeg egy pasi, akkor szerintetek igazat mond?

Figyelt kérdés

Mert ismerek egy srácot, aki kicsit visszafogott, nagyon megfontolt, értelmes és nincs barátnője és bulizni sem nagyon jár viszont nagyon aranyos, helyes, jó családból származik. Tegnap elcsalták, hogy menjen bulizni és háát egy kicsit sokat ivott...fél12kor felhív, hogy szeretne velem most rögtön beszélni, nagyon fontos. Nem volt messze ezért odamentem és beszéltünk, s azt mondta, hogy ő nagyon odavan értem és hogy kellek neki. Egyáltalán nem volt nyomulós, szóval nem olyan mint a többiek, hogy ott tapiznak, ahol tudnak, hanem végig nagyon udvarias volt, s nagyon édes. Akkor azt tényleg elhittem, de utána elkezdtem gondolkodni, hogy mi van ha csak a pia beszélt belőle?

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy nem is akar tőlem semmi?

Illetve mit csináljak, ha találkozunk? Úgy viselkedjek vele, ahogy tegnap vagy úgy mint általában?

Jahh Ő 24, én 18.

2010. jún. 26. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem vallot szerelmet pasi részegen, mikor tényleg úgy gondolta, és olyan is volt, hogy csak meg akart dugni.

amelyik komolyan mondta, egy évig volt a barátom.

2010. jún. 28. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem totál részegen vallott szerelmet egy fiú,azóta is próbálkozik..Ez 1 hónapja volt...Szerintem tuti igazat mond...
2010. jún. 28. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet neki hinned!

Akar tőled valamit, és nem olyan aki csak flörtölni akarna!

Ja, és szerintem bátrabb volt így hogy ivott és nem hazudott.

Ha nem emlékszik vagyis nem mond semmit, akkor te lépj!

2010. jún. 28. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem simán igazat mondott. ha egy buli után, becsípve az az első gondolata, hogy téged felhív és ezt utána elmondja, az jó jel. lehet, hogy eddig nem merte, és mivel becsípett, úgy gondolta most lesz elég bárotsága eléd állni. (talán gondolta, hogy nem mostanában fog legközelebb berúgni, ha azt mondod nem egy bulizós típus). :)
2010. jún. 28. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:

szióó

velünk ugyan ez volt.

kicsit becsiccsentett és szerelmet vallott a legjobb pasi haverom.

meglepődtem.

2 hónapja 1ütt vagyunk:)

15/L

2010. jún. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!