Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szomorúak lesztek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szomorúak lesztek, ha egy ilyen pasiról kiderül, hogy meleg?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 26. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy rengeteg munkája van a kinézetében? Egy kis cucc, és bőven lehet így kinézni közel sem szigorú étrenddel és edzéssel.
2018. nov. 26. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán, minthogy a való életben nem ismerem, semmi közöm hozzá, így kb nem érdekel, kivel van. A hírességekkel kapcsolatban is ugyanez a helyzet, lehet, hogy nagy rajongója vagyok a csodás Ryan Goslingnak, de minthogy soha az életben nem fogok találkozni vele, nemhogy még megismerkedni és neadj' isten bármi közös dolgot csinálni, így tök hidegen hagy, hogy nős x gyerekkel vagy éppen pasikat húzogat vég nélkül.

Ha az illető srác a közelemben lenne, ismerném, netalán bele lennék zuhanva, akkor valószínűleg elszomorítana a tény, igen. De így, hogy instamodell vagy híresség vagy bárki, így tulajdonképpen nem teljesen mindegy az én szemszögemből? :D

2018. nov. 26. 17:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka irritáló ez a csávó.
2018. nov. 26. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Én akkor leszek szomorú, amikor kiderül, hogy mennyi adót kell az államnak befizetnem, de kinek mi
2018. nov. 26. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha ebben a kinézetben nincs munka csak cucc, akkor szedjék már az itt siránkozó nő nélküli fiúk is, ezek szerint garantált siker.

2018. nov. 26. 17:51
 16/19 anonim ***** válasza:
*sok munka
2018. nov. 26. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen...meg sírok is 😂
2018. nov. 26. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
#15, kell bele munka cucc mellett is, de nem rengeteg. Gondolod, az olyanok is pl, mint Jeff Seid, annyit munkát fektetnek bele? Buliznak, drogoznak, az étrendjük nagyjából rendben van, nyomják az izolálgatós kis edzésüket, és úgy néznek ki, ahogy te sosem fogsz naturálban.
2018. nov. 26. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem üvölt róla, hogy meleg, mellesleg k ronda. Egyenesen rossz volt ránézni a képeire.
2018. nov. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!