Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak szüksége lenne az érzelmi támaszomra de nemtudok az lenni, mit tegyek?
Mitől érzed magad depressziósnak?
Mi a párod problémája?
Miért nem tudsz neki segíteni?
"Hogy mitől érzem magam depressziósnak meg sem tudom fogalmazni, egyszerűen nemtudom, a családom mindig is kirekesztett engem, nekem csak a férjem van egyedül."
Menj pszichológushoz, mert a múltból jövő traumák képesek megpecsételni egy egész életet, ha nem változtatsz rajta.
Műtét előtt elég csak annyi, hogy NEM MAGADRA GONDOLSZ! Félreteszed a saját sérelmeidet, és csak a párodra fókuszálsz. Összepakolod a cuccait és elmész vele a kórházba, megvárod míg kitolják és ott leszel mellette mikor felébred.
Lehet, hogy kicsit az érzelmi intelligenciád is, de ez is fejleszthető.
Mert hagyod, hogy mélyítsék. Miért nem mész pszichológushoz?
Na, ilyenkor derül ki, hogy mennyire vagy erős és kapcsolatra érett, mikor a saját gondjaidat mellőzni tudod a másik miatt.
Most ő a fontos és nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!