Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak azokat a nőket nevezik anyagiasnak, akik gazdag férfit akarnak maguk mellé, mikor bármilyen anyagi elvárás anyagiasság?
Ha valaki elvár bizonyos életszínvonalat, fizetést, megtakarítást, az valójában nem különb az olyan nőnél, aki sugar daddyt keres. Mivel a szeretetet feltételekhez kötni, az nem szeretet és ebből nem születnek szeretet alapuló kapcsolatok hanem érdek alapúak. Az a kijelentés, hogy hasonló jövedelmet várok el is anyagiasság.
Pláne ebben az országban nevetséges anyagi dolgokat elvárni mikor egy átlag fizetésből nem lehet megfizetni egy budapesti albérletet egyedül. Egyeseknek van pofájuk elvárni a külön élést. Nem gondolnak abba bele, hogy egyedül NEM éri meg.
Anyagi elvárások helyett inkább tömegesen utcára kéne vonulni és újraelosztó jóléti közösségi társadalomért küzdeni. Más megoldás nincsen.
Ezt a kérdést csak azért írtam ki, mert mindenféle anyagi elvárást embertelennek tartok és ez nem csak nőknél fordul elő. Még az anyagi különbségeket se kéne olyan nagy dobra verni, mert a párkapcsolat egy közösség és nincs olyan, hogy te pénzed és én pénzem, vagyis a jól működő kapcsolatokban. Igazi barátságnál sincsenek anyagi számon kérések.
Nem a provokáció a célom ezzel a kérdéssel csak azt szeretném, hogy az anyagiasság az ne csak a sugar daddy skáláig menjen.
10:
Miért, mi a férfi ösztön? Egyszer ráfordítasz egy órát, hogy felszedd, megdugd és eldobd? És nem érdekel az anyagi helyzete?
Viccesek vagytok.
Csak nekünk tényleg férfi kell, és nem egy bohóc.
"Anyagi elvárások helyett inkább tömegesen utcára kéne vonulni és újraelosztó jóléti közösségi társadalomért küzdeni."
Miért nem teszed? Ezt is a nőktől várod? Ha ennyire töketlenek a férfiak, hogy ennyit nem tudnak elintézni, akkor az anyagiakon kívül miért éri meg férfit tartani?
13:
Alapvető ösztön a létfenntartás. Tudod: van mit enni, inni, nem fagysz meg, stb.
De amikor egy ember erre egyedül nem képes, azt ne nevezzük férfinak. Az egy gyerek.
Még mindig ott tartunk, hogy az a nem, amelyiknek mindent szabad, a férfi. Most már el is kell tartani titeket, hogy ne legyünk pénzezések?
Itt jön képbe feminizmus: a nők is dolgozhatnak, eltartják magukat. És csiribí, csiribá: rengeteg nő rájön, hogy nincs szüksége kapcsolatra, mert csak annyit jelent, hogy két emberre dolgozik otthon is. Ez a házasságosdi egyedül a férfiaknak jó.
Szexre meg bármikor lehet találni valakit.
Amíg megy a hiszti, hogy nem akartok gyereket, nem akartok házasodni, nem akartok családfenntartók lenni, ti csak szexre kerestek egy jó csajt, addig feleslegesek vagytok.
Amit ti beleteszek egy kapcsolatba, azt már rég pótolni tudja a vibrátor. De szurkolok, hogy olcsóbb legyen nektek is az élethű szexbaba.
"próbálják kiherélni őket (mint a svédeket pl.)"
Jah, kiherélés alatt mit értesz? Hogy normálisan állnak hozzá a gyerekneveléshez és nem cselédnek nézik az asszonyt? Nagyon szánalmas már ez a műmacsó mentalitás. A legtöbb nőismerősöm dolgozik, gyereket nevel, többüknek a férje, párja szinte semmiben nem segít otthon a házimunkában, sem a gyereknevelésben, ez lenne a normális?
Nem vagyok tőkepárti de basszus te belegondoltál ebbe? Most akkor az is annyit keressen aki takarít ami becsületes meló de nagyjából kb bárki képes erre meg az is akinek olyan szakértelme van ami mondjuk egy cégnek nagy hasznot hoz és kevesen képesek rá?
Nem mondom vannak elszállt dolgok nem is kevés de ez az egyenlő bér... Gondolkozz már ember.
Akkor itt van, örülj, anyagias vagyok. Anyagias vagyok, mert a való világban élek, és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy figyelmen kívül hagyom az anyagiakat. A lakbér, az étel, a fűtés, a víz, az áram, az internet, a BKV bérlet, hosszabb távon a kocsi és a ház, a gyereknevelés mind pénzbe kerül.
Lehet vonulgatni az újraelosztó jóléti közösségi társadalomért, bár tőlem távol áll ez az eszme, de a jelenlegi rendszer nem ez, úgyhogy ha holnap bebattyogsz a cba-ba, még mindig nem adnak kenyeret a két szép szemedért, és ha nem fizeted be a rezsit, csak kikapcsolják decemberre a fűtésedet.
Na most magamnak ezt meg tudom oldani, elmentem dolgozni hogy legyen pénzem. De mást nem fogok tudni eltartani, úgyhogy igenis elvárom hogy legyen valamije. Ne Ferrarija meg kacsalábon forgó palotája, de mondjuk kezdésnek fix bevétele. Nem azért mert ez a szeretetem feltétele, hanem mert hiába hatalmas a szerelem, megöli a kapcsolatot ha az egyik fél teljes pénztelenségben tengődik és tenni se akar ezellen, mert a szerelem nem fizeti be a villanyszámlát és nem adnak érte vacsorát.
Kérdezz meg erről olyasvalakit, akit már semmiztek, használtak ki a szerelem és a nagy közös tulajdonlás nevében
És mondd, hányadik randitól szeretnéd magadénak tartani az ingatlanom, autóm és spórolt pénzem, pusztán szerelemből?
Ezek szerint en is anyagiasnak szamitok, mert elvarom, hogy egy felnott, dolgozo ferfi fenn tudja magat tartani... Annyira vicces ez, mert kozben kiherelesnek nevezed, hogy a svedeknel az apa is otthon marad. Ha annyira tetszik a regi felfogas, ott epphogy a penz volt a lenyeg, a ferfi volt a csaladfenntarto, az o fizetesebol eltek. Ketszaz evet visszamenve meg inkabb kijott ez.
De nem, a galad nok nehogy mar azt nezzek, mennyit keresel, szeressenek munkanelkulikent is. A gyereknek is majd megmondjatok, hogy ennyi a penz, a kenyerhejat kicsit jobban meg kell ragni, hisz mar hovege van.
Es hogy mibol jon ez az ehen hal a gyerek gondolat? Szemely szerint ugy gondolkozom, hogy egy ferfival nem par evre tervezek, mert az milyen lenne, ha ugye a csorot par ev utan kivagnam es a csaladalapitashoz meg osszszednek egy gazdagot? Ez is aljassag lenne, igy en mar az elejen merlegelek, hogy aki 5*12be keres havi 150et, azzal nemhogy talalkozni, de osszekoltozni sem lehet.
Igen, most az en oldalam. Egyetemre jarok, havi 60-90 kozott keresek, a szuleim altal adott hazban lakom, ok a rezsit es neha 1-2 adag fott kajat adnak, fizetik az allatorvost. Ennyi. Ezzel a kulonelessel persze megjelent meg egy mumus elvaras a ferfiakkal szemben a reszemrol: legyen onallo, tudjkn peldaul fozni, ha az anyja dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!