Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb.20 centire állt tőlem egy lány a metrón úgy, hogy volt még sok hely, az jelentheti azt, hogy bejöttem neki?
Figyelt kérdés
Közben felém fordult, több megállón keresztül. Bocsi, ha hülye kérdés, nem szoktam tömegközlekedéssel utazni.2018. nov. 22. 00:23
11/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, kilences, hogy nem szoktam meg, hogy tömegközlekedéssel utazom és az “arcomban” állnak az emberek. Talán neked ez a normális, nekem nem.
2018. nov. 22. 09:55
12/16 anonim 

válasza:

Hat pedig, benne van a pakliban 😂
13/16 anonim 

válasza:

Minél nagyobb népsűrűségű helyen nevelkedik fel valaki, annál immunisabb a másik közelségére = annál jobban elviseli, úgy, hogy az nem jelent számára semmit.
14/16 anonim 

válasza:

Aham... Gondolom, ha 90 kilós lányzó lett volna, eszedbe sem jut, hogy ismerkedni akar.
Adjatok már kicsit az önbizalmatokból.
Olyanok vagytok, mint az a barátnőm, aki folyamat nyálas romantikus könyveket olvas, és ha kedves vele a barista, már az esküvőt tervezi.
15/16 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem akartam tőle semmit (mellesleg neked a 90 kilós valami degradáló dolog? Azért kíváncsi lennék, te hgy nézel ki 😂), egyszerűen feltettem egy kérdést, amire jöttek válaszok, amiket elfogadtam.
Az önbizalmam pedig nem attól függ, hogy neked mi sérti a frusztrált kis önérzetedet, sorry. 😂
2018. nov. 22. 18:53
16/16 anonim 

válasza:

Ha bejon egy pasi a metron es volt ilyen akkor annyira kozel alltunk egymashoz h a karunk osszeert, nem 20 centrire:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!