Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol a leggázabb ismerkedni?
Mit kell ezen kifejteni? :D
Meggusztálod az árut, mint más a hentesnél, elsőként kinézet alapján, másodsorban előre megadott paraméterek alapján döntesz. Olyan, mint egy álláspályázat... Főleg a tinder és hasonlók, ahol tényleg az az egész lényege, hogy 1-2-3 fotó alapján döntsd el, hogy akarsz-e valakitől kapcsolatot...
Meg nekem furcsa, hogy ömlesztve van mindenki, és a világon semmi garancia nincs rá, hogy egy elsőre szimpatikusnak tűnő emberrel akár csak 1 közös vonásunk, érdeklődésünk, hobbink legyen.
Nekem kellemesebb, ha már eleve valami közös dolog apropóján találkozunk, fesztelenül megismerjük egymást, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor mehet tovább a dolog.
Annak nem sok értelmét látom, hogy "ráírok napi 50 nőre, aki jól néz ki, azt valami majd csak lesz", meg hogy "levelezgetek napi 50 fazonnal, aztán egyik majdcsak mond olyat ami kicsit érdekel"...
Erőltetett, felszínes, brr.
Persze tudom, van akinek bejön, ezek a saját ellenérzéseim, amik miatt nem használom (egyszer próbáltam, szóval azért nem a semmiről beszélek), akinek beválik, annak kedves egészségére, őszintén kívánom, hogy legyen sikeres. Nekem ez rettenetesen idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!