Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek ő bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek ő bejön külsőre?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 19. 22:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
[link] pl az ilyenek ^^
2018. nov. 20. 00:52
 22/30 anonim ***** válasza:
2018. nov. 20. 02:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem rossz pasi, de nekem nem az esetem ez az arctípus, kislányos nózi. Meg ez kicsit olyan érzés hogy valószínű hogy én sem lennék az esete, nem illenénk össze. Így aztán fel sem kelti az érdeklődésemet mint pasi.
2018. nov. 20. 07:17
 24/30 anonim ***** válasza:

Az orra kicsit turcsi, meg számomra túl vékony.

Valakinek bejön, nekem nem az esetem.

2018. nov. 20. 09:20
 25/30 anonim ***** válasza:

[link]

Kivagyok a mosolyától :)))

2018. nov. 20. 09:38
 26/30 anonim ***** válasza:

Jóképű... de nekem nem jön be.

Hogy értsd kérdező: életemben talán 5 olyan férfit láttam, aki tetszett első látásra. És ebből egyik sem volt párom.

Ha látok egy jóképű férfit akkor én látom, hogy szép-szép, de egy tigris is szép, mégsem vinnéd haza szobacicának.

Ellenben sok olyan dolog van egy férfinél, ami hozzá ad, ami vonzóvá, kívánatossá teszi. Ha olyan a természete, ha van jó megmozdulása, olyan a gondolkodása... stb. A második párom pl. évek óta egy busszal jártunk, és azért tűnt fel vagy tűnt ki, mert átadta a helyét a biszom, vagy segített babakocsit vagy csomagokat leadni. Nem tartottam szép férfinak, de szimpatikusnak igen. És ez alakult tovább vontalommá.

Az egyik férfi akire azt mondom, hogy hű ha az Dougles Booth.

[link]

Ő olyan volt, hogy megláttam, és el sem hittem, hogy létezik ilyen "tökéletes szépségű" férfi.

Ott van pl. Jude Law. Oda meg vissza vagyok érte, de őt sem tartom tökéletesnek. Jóképű, de rosszabb napjain nem vonzó. Ettől függetlenül a játéka annyira tetszik, hogy imádom.

Kicsit ezért is haragszom a gyk-ra. Sok vád ami a nőket éri, az igazából férfiakra jellemző. Sok férfi magából indul ki és olyan döntéseket előlegeznek meg nekünk, ami nem ránk jellemző. Gátlástalanul kefélünk a legjobb pasikkal. Minden nő csak ugyanazt az 1-2 férfit tartja jóképünek és annál alább nem adja. Csak magas, gazdag szépfiúkkal kuffantunk... stb stb stb.

Én meg már röhögni sem tudok ezeken az erőltetett sztereotípiákon, mert már fárasztó.

Ha itt minden nő azt írja, hogy ez a pasi nem az este, akkor a férfiak egyből felkapják a vizet, hogy nekünk csak a tökéletes pasi felel meg annyira elszállt velünk a ló. Pedig higyjétek el, sok exem nem volt fele ennyire szép sem. És akkor én álszent lennék? Vagy a női nem?

Nem. Ez nem erről szól. Ő egy fénykép és látjuk, hogy jóképű és rendbe van, de ahhoz, hogy egy férfit férfinek értékeljünk ahhoz ennyi kevés. Ha van mellé egy jó személyiség vagy jó húzásai, akkor a feleennyire jóképű társa is simán befutó.

De gyökeres eltérés a két nem között és fotó témánál maradva, kiütközik a punci fotó vs. farok fotó témakörbe. Amíg a pasik oda-vissza recskáznak a képekre, addig a nők többségét egy kép a kukacról nemigen hatja meg. Igaz, lesz nő aki hasonlóan értékeli ezt mint egy férfi, de döntő többségben megy az instant bann.

2018. nov. 20. 10:56
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes választ, kicsit furcsa ezt így tudomásul venni. Velem is akkor biztosan a viselkedéssel van gond, vagy nincs bennem semmi vonzó tulajdonság. Bár azt mondja a többség jól nézek ki, de mégsem akarnak nagyon tőlem semmit.

Ha az általam belinkelt sráctól meg fél ilyen külsejűvel is volt kapcsolatok, akkor holtbiztos, hogy személyiség problema van velem is.

2018. nov. 20. 11:18
 28/30 anonim ***** válasza:
En is csatlakoznek. A legtobb baratom nem volt vonzo kulsore, de megis osszejottunk meg a szemelyisege, a stilusa megfogott, teljesen egy hullamhosszon voltunk es ezaltal megszepult.
2018. nov. 20. 13:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem, kicsit öreg már.
2018. nov. 20. 22:00
 30/30 anonim ***** válasza:

Nekem bejön, ó, micsoda szemei vannak! :)

Vitatkoznék a 11. válaszolóval, mert én is nő vagyok, és bőven van nekem olyan, hogy meglátok valakit és ú, de kéne, sőt, van is olyan haverom, akiért iszonyat odáig voltam a külseje miatt nagyon sokáig, amióta csak először megláttam, de évekig nem beszéltünk sosem egymással, csak láttam itt-ott hang nélkül, miket fantáziáltam róla, aztán amikor szóba is álltunk egymással, egészen kiábrándultam belőle sajnos, hogy fú, mennyire nem egy világban élünk, és sosem felejtem el, hogy ez mennyire tanulságos volt számomra abból a szempontból, hogy csak a külső alapján ne könyveljek el valakit... Pedig hogy szerettem az álmaim és fantáziám, és hogy fájt, hogy a valóság végül szertefoszlatta őket... :)

2019. aug. 1. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!