Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek mi a véleményetek a macskás lányokról? Kizáró ok, ha egy lány macskát tart?
Egyedülálló vagyok, nemrég befogadtam egy macskát.
Pár barátnőmtől megkaptam, hogy ne már, macskás öregasszony leszek, ezzel megalapozom a jövőmet.
Ennek van bármi valóságalapja? Tényleg "furának" tartjátok a macskás lányokat?
Megjegyzem, nem körülötte forog az életem, nem beszélek róla sokat, szerencsére nem is az a babusgatnivaló fajta. Mondjuk az ágyból lehetetlen leparancsolni, mindig mellettem akar aludni).
25/L
Nem vagy egyedül utolsó :) Én is allergiás vagyok rájuk, nálunk csak kint lehet a kertbe macska, télen max a garázsba.
Én mondjuk nem csak, hogy allergiás vagyok, de ki nem állhatom ha pl a macska mikor eszünk felugrik az asztalra és hasonló dolgok na ott szakadt el nálam a cérna...
4 macsekom van, soha nem volt kizáró ok senkinél.
Mondjuk az még nálam is az lenne, ha valaki az ágyába engedné... (Allergiás vagyok rájuk, nem akarnék álmomban meghalni)
A macska nem kizáró ok, de vagy a macska vagy én alszom az asszony mellett. Ágyba nem engedném. :)
32/f
Mindig macskás voltam, és inkább a divatkutyások (ún. p1n4nyalók) jelentik nálam a hátrányt, mert tapasztaltam is már ilyen nőt... nem jót.
32/F
Köszi a válaszokat, megnyugtató :) #18-nak üzenem, hogy az, hogy valaki kitesz egy kérdést, nem azt jelenti, hogy azon kattog ;)
Amúgy pedig a macska mindig a macskabútor fekhelyrészén pihizik, csak akkor jön át az ágyra, ha én ott ülök/fekszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!