Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakivel hasonló hogy nem ment a testi kapcsolat?
3 éve vagyunk együtt a barátommal, de egyszerűen nem megy köztünk a testi kapcsolat. Pár próbálkozás volt, de odáig sem jutottunk el, hogy "egy testté" váljunk.
Pont emiatt sokszor van hullámvölgy a kapcsolatunkban. Szeretem is, meg nem is. Teljesen össze vagyok zavarodva, már több mint 3 hete csak ezt a problémát próbálom megoldani. Odáig jutottunk, hogy annyira cikinek érzem a lefekvést, hogy már esélyt sem adok neki, hogy bizonyítson. Mivel ez az első kapcsolatom fogalmam sincs mit tegyek.. Össze vagyok törve :( volt valaki hasonló helyzetben? Ha igen mit tett?
A barátnőm évek alatt a zabálás és naplevezető borocskázás miatt felment 120 kiló fölé. Én maradtam 80 kg, viszonylag izmos testalkattal.
Én ezt tettem:
- Jeleztem neki, hogy szeretném, ha esetleg együtt öregednénk meg, szóval ezt a zabálást offolja, ha lehet
- Amikor már súlyos elhízás volt megmondtam neki, hogy azért van csak 2 hetente egyszer szex ("kötelességből"), mert nem kívánom és ez bizony a súlya miatt van
Ezeket többször megtettem, végül szakítottunk. Sajnáltam, mert nagyon okos és kedves nő volt, de a kaja- és piafüggőség erősebb volt, mint a szerelem.
Én mindig ügyeltem a testalkatomra, hogy a barátnőmnek a legjobbat nyújthassam és esetleg az unokáimmal is focizhassak majdan. Ha ez nincs meg visszafelé, halott ügy.
Mi is 3 évet voltunk együtt, abból az utolsó év maga volt a pokol szexualitás szempontjából.
Volt valahol törés vagy régen sem volt jó?
Mi az oka? Nincs merevedés, nincs izgalom, nincs nedvesedés? Vagy micsoda? Érdemes lenne legalább ezeket leírnod, hogy képbe legyünk valamennyire. Mert így a lepontozott srác válasza is értéktelennek fog tűnni, holott szerintem teljesen passzolhatna. Viszont túl specifikus és lehet a tiedhez semmi köze.
Szóval? Hogyan nyilvánul meg ez a próbálkozás, ez a kudarc illetve volt e valahol törés?
Hogy írjak valami kézzel foghatót... Ha valakik sokáig nem csinálják, utána még a tapasztaltaknak is nehéz elkezdeni egymással. Ez hatványozottan igaz akkor, ha amúgy lett volna rá lehtőség, de valahogy mégis volt egy komoly szünet a szexualitásban. Akarva akaratlanul jönnek a gátlások, a feszültség és a görcsösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!