Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnél karácsonyra?
Megint megy a lepontozósdi? :D
Nyomkodjátok csak a pirosat, csak ti lesztek tőle funkcionális analfabéták. A kérdés az volt, hogy ki mit szeretne, én leírtam, hogy én mit szeretnék, ez releváns, hasznos válasz, akkor is, ha más nem ért egyet velem.
Érdekes, én zöldet nyomtam mindenkire, aki értelmes választ írt, mert eljut az agyamig, hogy nem lájk/diszlájk gomb a két kezecske, hanem a relevanciát lehet pontozni vele.
Ráférne egy átalakítás az oktatásra, mert elkeserítő, hogy mennyi ember nem képes értelmezni, felfogni egy olvasott szöveget.
(20.)
Tudnád idézni, hogy hol írtam, hogy ez a legnagyobb problémám? :)
Mint írtam, szomorúnak tartom az átlag lakosság szövegértelmezési képességeit, és EZ azért valódi probléma szvsz.
Néhány pontbanösszefoglalva
1. A hazámat
2. Csodásan hulló havat
3. A fiamat
4. A mostohafiaimat
5. A férjemet
6. A jövőmet
7. Egy Javelin típusú vállról indítható rakétavetőt néhány rakétával, hogy ezúttal kissé nehezebb és fájdalmasabb legyen elvenni tőlem mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!