Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a saját reakciómat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a saját reakciómat, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hátha tudtok valami értelmes magyarázatot adni, hogy miért van az, hogy vannak férfiak akik tetszenek és van egy aki megint csak tetszik, de konkrétan megbolondulok a közelében. Zavarba jövök, nem tudom adni önmagam? Oké, hogy vonzalom, de miért más a reakcióm ennél az egynél?

2018. nov. 13. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem próbálkozol nála. Nincs veszíteni valód, nem? Eddig se vagytok együtt, ha meg nem jöttök össze, akkor meg ugyanott tartotok, mintha nem lennétek együtt.
2018. nov. 13. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát izé.. ugyanígy voltam egy férfivel... Ugyanezeket a kérdéseket tettem fel, már a legelejétől. Még a nőcsábász, nagydumás srác sem hozott zavarba, pedig nála volt némi vonzalom ( sőt, őt inkább én hoztam 1-2 zavarba, felismertem nála a jeleit! :D).

De a kettő teljesen más vonzalom mégis.. Ebből igazi lángoló szerelem lehet, én legalábbis jóóó sokáig nem tudtam kiverni őt a fejemből. A hangja, a szeme, a mosolya, a mozdulatai, a nevetése.. Mindene teljesen kikészített. :D Sosem éltem ilyet kb. Bizsereg minden porcikád tőle.

2018. nov. 13. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nos, lett valami fejlemény kettőtök között?
2018. nov. 22. 16:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem lett és már nem is lesz, mert egyik pillanatról a másikra közömbössé vált velem. Hát ennyi. Most megpróbálom összeszedni magam, mert nálam csak a kutyaharapást szőrével dolog működik. Szóval elmegyek mindenféle társasági összejövetelekre és hátha találok valami rendes figurát:)
2018. nov. 23. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Én akkor lettem közömbös egy nő iránt, amikor megtudtam, hogy van barátja... lehet, hogy ő is így tudja és azért nem tesz semmit. Titkon szeretné, csak nem akar a "ti" boldogságotok útjába állni. Így inkább úgy tesz, mintha nem történne kettőtök között semmi. Ez nem játszmázás, ez csak egy védekezés a részéről. Szerintem.
2018. nov. 24. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!