Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában folyton a fejemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában folyton a fejemben jár az exem. Ti felkeresnétek?

Figyelt kérdés

Több éve szakítottunk már, nem is tudok róla semmit. Nem vagyunk ismerösök sem semmilyen közösségi platformon.

Nem tudom megmagyarázni az okát,hogy miért jut eszembe folyton mostanság.

2018. nov. 12. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Semmi értelme.
2018. nov. 12. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor előfordul az ilyesmi, hogy eszedbe jutnak bizonyos emberek a múltból... Tégy egy próbát. Veszíteni nem fogsz vele.

Legrossabb esetben tahó lesz és még könyebben hagyod abba a gondolkodást róla.

2018. nov. 12. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Ha nevetségessé akarod tenni magad, akkor mindenképpen!

99%, hogy réges-régen túllépett rajtad, pasija/csaja van, ha betoppansz az életébe, akkor vagy nem tud mit kezdeni veled, vagy megpróbál 5 percig jó fejet vágni, ami a végén inkább kínos lesz, mintsem örömteli

2018. nov. 12. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Voltam már így, felkerestem évek múlva. Feljött hozzám, beszélgettünk, mindketten éreztük hogy semmi közünk egymáshoz, az érzéseket nem lehetett visszahozni. Le is tudtuk ezzel örökre.
2018. nov. 12. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Neked talán igen,neki nem tuti,hogy a fejèben jársz.Okkal kett vège.Ami nem megy,azt kár erőltetni-bármilyen formában.
2018. nov. 12. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Írj neki, ha úgy érzed.
2018. nov. 12. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt most nem gondold tovább, és engedd el. Ne keresd.
2018. nov. 12. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok az ex barátnőmmel. Semmilyen kapcsolatom nincs vele, de szó szerint. Én már túlléptem rajta. Nem tennēm.
2018. nov. 12. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Én voltam így,ahogyan te. Csak akkor hagyott nyugodni a dolog,mikor felkerestem. Nem mondom,hogy rossz ötlet volt,mert megnyugodtam. A lelkem mélyén csak akkor engedtem el igazán... Mert hogy az exem teljesen azt hitte,hogy az ágyáva rángathat és azért kerestem fel,mert ez a célom:D így aztán jött a felismerés,hogy hoppá:D Magyarul kicsit pofáraesés is,meg nem is. Már valahogy nem akarom felkeresni:D.. mindennek meg van a jó és rossz oldala is:)
2018. nov. 12. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe jut sokszor az exem de nem bolygatom.Se magam miatt, se a párom miatt, se miatta.

Senkinek nem tenne jót.

Kis nosztalgiázással, emlékek felidézésével nem ártok senkinek.

2018. nov. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!