Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Mindig meglepődök, hogy hogy nézek ki alul, mikor teljesen csupaszon vagyok, mmint leborotválom teljesen... Voltam már párszor nőgyogyásznál, semmi elváltozást nem talált, de a hüvelynyilás alatt egy kis kitüremkedés van bőrből, rajta egy kis lapos folt, mint egy anyajegy. Nem fáj, borotválás után sem. És a kisajkaim belső felülete olyan fura, mintha ezermillió piciny pattanás lenne rajtuk, ezek lehetnek a Bartolin-mirigyek? Már évek óta ilyen, tudom, h két egyforma punci nincsen, nem volt rám még panasz, hogy ronda vagyok, vagy ilyesmi, de furán néz ki az altestem. Van még valaki, akinek hozzám hasonlóan fura? 19/L
2010. jún. 25. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan kis lapos foltom nekem is van... :) Semmi gond nincs ezekkel.
2010. jún. 25. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A következő válaszoló aki alám ír b*zi
2010. jún. 25. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a farkam olyan
2010. jún. 25. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
és ne nyúld a szövegem héjj
2010. jún. 25. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
nem mellékelnél egy képet ? vagy kíváncsi vagyok, el sem tudom képzelni.
2010. jún. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!