Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első együtt alvásnál baj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együtt alvásnál baj ha nincs szex?

Figyelt kérdés
Nemsokára a barátomnál fogok aludni (még szűz ő is). Ha csak fekszem vele, ölelkezünk meg csókolózunk, filmezünk, az rossz lenne neki? (én kibírnám, meg nem is akarok egyből szexet).
2018. nov. 5. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

És ha feláll a farka, akkor egyből illik kielégíteni akkor id ha esetleg ő nem akarja, vagy kényelmetlen neki?

Amúgy kérdező, nem, nem gáz. Majd úgyis alakul magától a saját tempótokban, ha normális a srác, nem fog emiatt bűntudatot kelteni benned (nem úgy mint egyes "intelligens" válaszadók )

2018. nov. 5. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj. Én biztos nem feküdnék le vele az első alkalommal.
2018. nov. 5. 22:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Majd kialakul, hogy mi lesz. Erőltetni nem fog senki semmit. Köszi a válaszokat!
2018. nov. 5. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Akkor mi a szörért alszotok együtt?
2018. nov. 5. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam első alkalommal nem volt de még másodikkal meg harmadikkal sem. Sok idő kellett míg a szimpla pettingig el tudtam jutni, hogy biztonságban érezzem magam, hogy ne szégyelljem, hogy szívesen csináljam. Mindenkinél máshogy működik és teljesen természetes az is ha te első este akarod. Ha ő is akarja és te is akkor meglesz a szépsége, ha viszont úgy tekintesz erre mint egy feladatra, tartozásra, problémára akkor vàrj vele. Én úgy vagyok vele, hogy ha teszek valamit az életben amit tudom, hogy becsülettel tudnék elmesélni a gyereke(i)mnek akkor nem hibáztam. Nem szégyellném, hogy azzal feküdtem le akit szerettem(szeretek még most is) vagy nem szégyellném, hogy kiálltam dolgok mellett amit akkor helyesnek láttam. Igyekezz te is a tőled telhető legjobban cselekedni
2018. nov. 6. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
10-es, neked nagyon elgurult a gyógyszered. Szerintem téged még kézzel sem elégítettek ki már ősidők óta:D
2018. nov. 6. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!