Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lily Allen típusú lányok bejönnek nektek?
Figyelt kérdés
Fehér bőr, nőies testalkat, hosszú, barna haj, nagy szemek. Kislányos báj, sok mosoly és nevetés. Belülről viszont vad, szenvedélyes, akár bevállalós.
2010. jún. 25. 13:10
2/16 FFDP válasza:
Az első kép tetszik és a leírás is. :)
4/16 anonim válasza:
én ilyen vagyok:) mármint nem úgy nézek ki mint lilly allen, de a leírás engem jellemez:P
5/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy "dugnád-e", meg "sunáznád-e", hanem, hogy úgy nagyjából mi a vélemény. Szerintem nem valami farmon vagyunk, hogy így fejtsünk ki véleményt.
2010. jún. 25. 13:12
7/16 anonim válasza:
Nekem az ilyen típusú csaj a zsánerem, hát ha még normális is....
Csak sajnos, ilyet nem igazán lehet találni, vagy csak Nekem nem sikerült eddig...
21/F
10/16 anonim válasza:
Egy koncertfelvételen (filmen) láttam "natúrban" a csajt, hát még egy ilyen sokkot senkinek nem kívánok! Pontosan úgy nézett ki mint egy drogos szaja (egyébként az is). Kiráz a hideg tőle! eddig sem tetszett, de most kb a falra hánynám! okádék egyszerűen! inkább katy perry vagy hogy hívják,na ő az aki nőies, nem ez a trágyadomb!
f23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!