Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen embertől lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen embertől lehet még többet várni vagy a legegyszerűbb, ha inkább nem beszélek vele?

Figyelt kérdés

Üdv.

Megismertem egy férfit már vagy 2 hete és ennyi idő alatt csak annyit sikerült megtudnom róla, hogy volt börtönben és van egy gyereke is, de pl a volt feleségéről egyáltalán nem mondott semmit, amikor azt kérdeztem, hogy mi az oka, amiért már nincsenek együtt.

Azóta ez a dolog kettőnk között csak úgy áll. Mivel magától nem teszi, ezért sokszor rákérdezek pár dologra, de pl a családjáról sem tudok semmit.

Nem tudom, lenne-e értelmes még várni, hátha idővel változni fog valami, de néha meg úgy érzem, hogy teljesen felesleges tartanom vele a kapcsolatot.

2018. nov. 4. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

En biztos nem ismerkednek vele.

Miert volt bortonben? Ja, tudom, artatlanul.

2018. nov. 4. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha több embert is megölt akkor azt hiszem nem.
2018. nov. 5. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

:D "F**z volt az ügyvédem!"

#Kérdező

Kerüld. Börtönben volt - nem túl jó jel. Persze lehet pont ő a sokezerből az egy ártatlan...

Bár az szép, hogy nem hazudozott, hanem rögtön bevallotta a "kótert"...

2018. nov. 5. 01:48
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Jobb ha kerülöd. Börtönbe sok mindenért lehet kerülni. Nem ezért kéne kerülni.

Nekem, a fiatalkori barátaim közül bekerültek páran. Egyik sem, valami komoly bűnért. Vagy is, azok még simán elmennek. A baj, kikerülve, teljesen megváltozott lelki világgal éltek tovább. Ez a változás, mindnél rossz irányba volt. Egyik sem tudott egy normálisnak mondható kapcsolatot kialakitani. A bent töltött egy, másfél éve egész életükre rányomta bélyegét.

2018. nov. 5. 06:58
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy pont azért volt börtönben, mert kórházba jutatta a nőt. Ezzel nem fog dicsekedni.

De őszintén: tele a világ szingli pasikkal. Jobbat tényleg nem sikerül összekaparnod?

2018. nov. 5. 06:59
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Minden igaz, amit előttem leírtak. Plusz azt írod , hogy néha feleslegesnek érzed a vele való ismerkedést. Ez is a dolog ellen szól.
2018. nov. 5. 07:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna olyan emberrel ismerkedni, aki börtönben ült...
2018. nov. 5. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy ilyen embertől nem lehet többet várni..
2018. nov. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!