Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen embertől lehet még többet várni vagy a legegyszerűbb, ha inkább nem beszélek vele?
Üdv.
Megismertem egy férfit már vagy 2 hete és ennyi idő alatt csak annyit sikerült megtudnom róla, hogy volt börtönben és van egy gyereke is, de pl a volt feleségéről egyáltalán nem mondott semmit, amikor azt kérdeztem, hogy mi az oka, amiért már nincsenek együtt.
Azóta ez a dolog kettőnk között csak úgy áll. Mivel magától nem teszi, ezért sokszor rákérdezek pár dologra, de pl a családjáról sem tudok semmit.
Nem tudom, lenne-e értelmes még várni, hátha idővel változni fog valami, de néha meg úgy érzem, hogy teljesen felesleges tartanom vele a kapcsolatot.
En biztos nem ismerkednek vele.
Miert volt bortonben? Ja, tudom, artatlanul.
:D "F**z volt az ügyvédem!"
#Kérdező
Kerüld. Börtönben volt - nem túl jó jel. Persze lehet pont ő a sokezerből az egy ártatlan...
Bár az szép, hogy nem hazudozott, hanem rögtön bevallotta a "kótert"...
Jobb ha kerülöd. Börtönbe sok mindenért lehet kerülni. Nem ezért kéne kerülni.
Nekem, a fiatalkori barátaim közül bekerültek páran. Egyik sem, valami komoly bűnért. Vagy is, azok még simán elmennek. A baj, kikerülve, teljesen megváltozott lelki világgal éltek tovább. Ez a változás, mindnél rossz irányba volt. Egyik sem tudott egy normálisnak mondható kapcsolatot kialakitani. A bent töltött egy, másfél éve egész életükre rányomta bélyegét.
Lehet, hogy pont azért volt börtönben, mert kórházba jutatta a nőt. Ezzel nem fog dicsekedni.
De őszintén: tele a világ szingli pasikkal. Jobbat tényleg nem sikerül összekaparnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!