Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok véleményt mondani külső alapján? (22F)
Ne szorakozz mar! Ne gyakorin ismerkedj. Legyen onbizalmad! Biztos kib#szott jo a hajad is. Nyugodj meg.
Orulet mik vannak. Felolem egy egesz birkanyaj is kinohetne a fejedbol es az is xD jo szoval nyugi.
Mondjuk jobb szeretem az apolt kellemes megjelenest. :D
Elozo vagyok
En is 22 eves vagyok (lany) dehat legyunk mar komolyak. Ennek a kerdesnek az ideje maximum 2011-re teheto. Elkestel. De mar minden szin meno. :D
Figyi! En nem tudom h kinek olyan marha megnyero a sotet bor :DD de en ha olyat latok menekulorefogom :D
Jo vagy vilagos borrel!
:D meghaltam :DDD
A rozsdaszinu a hajam-ot eloszor rozsaszinunek olvastam :D
Hat igen egyszer azt mondtam h hat nem tudom megmondani nagyon sajnalom maskepp megy nalam az ido xD vagy vmi ilyen sz#rt.
Oh akkor jól olvastad. Rózsaszínt akartam írni. Most veszem észre, hogy elírtam. Én így jöttem ki anyámból 😕
...És így született meg a lopott idő című film 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!