Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok véleményt mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok véleményt mondani külső alapján? (22F)

Figyelt kérdés
Szőkésvörös/rozsdaszínű a hajam, kíváncsi vagyok női szemmel mennyire tetszetős/taszító, illetve milyen a kisugárzásom. Priviben küldöm az önkéntes jelentkezőknek.

2018. nov. 4. 18:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Muti.
2018. nov. 4. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne szorakozz mar! Ne gyakorin ismerkedj. Legyen onbizalmad! Biztos kib#szott jo a hajad is. Nyugodj meg.

Orulet mik vannak. Felolem egy egesz birkanyaj is kinohetne a fejedbol es az is xD jo szoval nyugi.

Mondjuk jobb szeretem az apolt kellemes megjelenest. :D

2018. nov. 5. 01:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok

En is 22 eves vagyok (lany) dehat legyunk mar komolyak. Ennek a kerdesnek az ideje maximum 2011-re teheto. Elkestel. De mar minden szin meno. :D

2018. nov. 5. 01:19
 14/20 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírásának az oka, hogy társkeresőkön népszerütlen vagyok, de ott nem kapok visszajelzést, hogy miért. Nem csajozni írtam ki. Mindenki aki mondott véleményt, annak megköszöntem, hogy írt, és elköszöntem, senkit nem próbáltam felszedni. De pl. kaptam olyan választ is, hogy nem nézek ki rosszul, de neki a sötét bőr, sötét haj, szakáll a megnyerő, szóval lehet sokan vannak ezzel így, és ezért nem nyerő az én világosbőrű világos hajú megjelenésem.
2018. nov. 5. 05:20
 15/20 A kérdező kommentje:
De elfogadom a negatív kritikát is, lehet nem kellene ilyen kérdést kiírni, csak véleményre voltam kíváncsi, mi az, amin változtatnom kéne, ha kell egyáltalán változtatnom. Máshol viszont nem tudom hol tudtam volna ismeretleneket megkérdezni. Utcán meg random emberektől megkérdezni elég fura lenne.
2018. nov. 5. 06:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Figyi! En nem tudom h kinek olyan marha megnyero a sotet bor :DD de en ha olyat latok menekulorefogom :D

Jo vagy vilagos borrel!

2018. nov. 5. 07:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Csak akkor kell menekülni, ha azt kérik tőled, hogy mondd meg az időt, de karórán vagy telefonon nézd, vagy ha cigit kérnek, ami buszjegyre kell 😀
2018. nov. 5. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:

:D meghaltam :DDD

A rozsdaszinu a hajam-ot eloszor rozsaszinunek olvastam :D

Hat igen egyszer azt mondtam h hat nem tudom megmondani nagyon sajnalom maskepp megy nalam az ido xD vagy vmi ilyen sz#rt.

2018. nov. 5. 16:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Oh akkor jól olvastad. Rózsaszínt akartam írni. Most veszem észre, hogy elírtam. Én így jöttem ki anyámból 😕

...És így született meg a lopott idő című film 😀

2018. nov. 5. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Rozsaszinu ?? 😶
2018. nov. 5. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!