Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-40 közötti, esetleg kicsive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-40 közötti, esetleg kicsivel 40 fölötti nők, előfordult-e már, hogy annyira szerelmesek voltatok, hogy ti kezdeményeztetek? Lett-e belőle kapcsolat?

Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Ez hülyeség hogy nem igazi férfi az, aki nem mer kezdeményezni. Nem mindenkinek egyforma a természete, van aki visszahúzódó, szerény és van aki nagydumás de csődtömeg. Nyilván a nagydumás csődtömegnek van nagyobb sikere, mert látszólag az menőbb plusz ő jobban is tud ismerkedni. Én meg azt szeretem ha a nő szemel ki és ő kezd nyitni felém először, ebből tudom hogy jó vagyok nála, persze ha tetszik....
2018. nov. 3. 18:14
 12/24 anonim ***** válasza:

A barátomnál én kezdeményeztem, de nem direkt leszólítással. Alapból jóban voltunk, én meg elhívtam ide-oda kettesben, figyeltem a mondandójára és legközelebb olyan helyre hívtam vagy olyan apróságot adtam neki, amiről tudtam, hogy tetszeni fog neki. Leesett neki a dolog, a csókot ő kezdeményezte, egy éve együtt vagyunk.

23N

2018. nov. 3. 18:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Csak így volt eddig kapcsolatom.
2018. nov. 3. 18:34
 14/24 A kérdező kommentje:

A volt barátnőm kezdeményezett nálam és két évig tartott a kapcsolatunk.

Nemrég volt egy másik, aki küldött felém jelzéseket, amelyekből azt éreztem, több vagyok számára egy ismerősnél. Sajnos azonban nem éreztem többet mint szexuális vágyakat, de a szerelem szerintem más. Ha szeretek valakit, akkor minden percben jelen van, de ő sajnos nem volt több egy szép lánynál és ez édeskevésnek bizonyul.

2018. nov. 3. 18:34
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Nekem a pasisabb pasik jönnek be, Ők viszont nem szeretik ha egy nő kezdeményez..sőt..Nem régi a történet..

Munkatársam a pasi,kb. 2 év után most kezdett el flörtölgetni velem. Nekem korábban sosem jutott eszembe,hogy bármi is lehetne köztünk, váratlanul ért, egyébként nem is az esetem, de a flörtölgetés megtette a hatását. Miután érezte,hogy levett a lábamról (nem szó szerint persze), visszahátrált.

Addig voltam érdekes számára amíg hódíthatott.

2018. nov. 3. 18:48
 16/24 anonim ***** válasza:

Igen, az elmúlt 2 évben 3-szor is előfordult (másokkal nem randiztam rajtuk kívül). Kettővel összejöttem, de rövid idő után dobtak. A harmadik egy jó barátom volt, benne pedig nem volt annyi, hogy nemet mondjon, inkább elkezdett terelni/fel is ültetett, mikor újra próbálkoztam.

Alapból sok férfi szokott nálam bepróbálkozni, akiknek általában nemet mondok, viszont ezek után soha többet nem fogok én "nyomulni".

21/N

2018. nov. 3. 19:43
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó: nem értem miért vagy csalódott. Mi sokkal több ilyet kapunk. Mi is mondjuk 3 alkalom után, hogy ennyi?
2018. nov. 4. 07:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Miután belénk nőbe azt nevelték, hogy amelyik férfit érdekled az kezdeményezni fog nálad, sokan közülünk nehezen érti meg, hogy akkor is értékes maradhat a férfiak szemében, ha ő kezdeményez. No és sok férfi van, akinek a szemében az "ilyen nő" már nem is komoly lehetőség, csak kaland. Nem minden férfi gondolkodik erről egyértelműen.
2018. nov. 4. 08:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egy jó szűrő, ha kezdeményezel a pasinál, és pusztán ettől a ténytől ő máris "könnyűnek" fog látni, aki legfeljebb csak egy kalandra jó. Vele valószínűleg egyéb téren is eltéréseitek lennének, ha az a típus vagy, aki mer kezdeményezni, szóval szerintem nem egy nagy veszteség.

Az, hogy ki mit hallgat élete során, nem mérvadó, belém is azt nevelték (illetve azt a példát mutatták az összes nőrokonaim), hogy a lány csendes, nyugodt, visszahúzódó, nem mer véleményt nyilvánítani, behódol bárki erősebbnek, "a konyhában a helye", a férfi támasza, de én úgy döntöttem, hogy ezek mindegyike fasság, és továbbléptem a neveltetésemen, a saját utamat járva. Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kell tennie, de ha nem tetszik a nevelés, akkor nyugodtan lehet ellene tenni.

2018. nov. 4. 09:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Az egyenlőséget más területeken sosem vitatták nálunk sem, csak az ismerkedésre vonatkozott ez. És mivel alapvetően én csendes vagyok és visszahúzódó, nekem jó így. Tudom, hogy kevesebb esélyem van így mint azoknak a lányoknak akik ismerkednek, de vállalom. Én szeretem azt az érzést amikor egy férfi udvarol nekem. Eddig minden kapcsolatom (nagyon kevés volt) így kezdődött és tetszett a dolog. Szeretem, ha egy férfi férfiasan viselkedik.
2018. nov. 4. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!