Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-40 közötti, esetleg kicsivel 40 fölötti nők, előfordult-e már, hogy annyira szerelmesek voltatok, hogy ti kezdeményeztetek? Lett-e belőle kapcsolat?
A barátomnál én kezdeményeztem, de nem direkt leszólítással. Alapból jóban voltunk, én meg elhívtam ide-oda kettesben, figyeltem a mondandójára és legközelebb olyan helyre hívtam vagy olyan apróságot adtam neki, amiről tudtam, hogy tetszeni fog neki. Leesett neki a dolog, a csókot ő kezdeményezte, egy éve együtt vagyunk.
23N
A volt barátnőm kezdeményezett nálam és két évig tartott a kapcsolatunk.
Nemrég volt egy másik, aki küldött felém jelzéseket, amelyekből azt éreztem, több vagyok számára egy ismerősnél. Sajnos azonban nem éreztem többet mint szexuális vágyakat, de a szerelem szerintem más. Ha szeretek valakit, akkor minden percben jelen van, de ő sajnos nem volt több egy szép lánynál és ez édeskevésnek bizonyul.
Nekem a pasisabb pasik jönnek be, Ők viszont nem szeretik ha egy nő kezdeményez..sőt..Nem régi a történet..
Munkatársam a pasi,kb. 2 év után most kezdett el flörtölgetni velem. Nekem korábban sosem jutott eszembe,hogy bármi is lehetne köztünk, váratlanul ért, egyébként nem is az esetem, de a flörtölgetés megtette a hatását. Miután érezte,hogy levett a lábamról (nem szó szerint persze), visszahátrált.
Addig voltam érdekes számára amíg hódíthatott.
Igen, az elmúlt 2 évben 3-szor is előfordult (másokkal nem randiztam rajtuk kívül). Kettővel összejöttem, de rövid idő után dobtak. A harmadik egy jó barátom volt, benne pedig nem volt annyi, hogy nemet mondjon, inkább elkezdett terelni/fel is ültetett, mikor újra próbálkoztam.
Alapból sok férfi szokott nálam bepróbálkozni, akiknek általában nemet mondok, viszont ezek után soha többet nem fogok én "nyomulni".
21/N
Szerintem az egy jó szűrő, ha kezdeményezel a pasinál, és pusztán ettől a ténytől ő máris "könnyűnek" fog látni, aki legfeljebb csak egy kalandra jó. Vele valószínűleg egyéb téren is eltéréseitek lennének, ha az a típus vagy, aki mer kezdeményezni, szóval szerintem nem egy nagy veszteség.
Az, hogy ki mit hallgat élete során, nem mérvadó, belém is azt nevelték (illetve azt a példát mutatták az összes nőrokonaim), hogy a lány csendes, nyugodt, visszahúzódó, nem mer véleményt nyilvánítani, behódol bárki erősebbnek, "a konyhában a helye", a férfi támasza, de én úgy döntöttem, hogy ezek mindegyike fasság, és továbbléptem a neveltetésemen, a saját utamat járva. Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kell tennie, de ha nem tetszik a nevelés, akkor nyugodtan lehet ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!