Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a férfiak, hogy a személyiségük és ne a külsejük alapján ítéljék meg és válasszák őket, miközben ők maguk döntik el ránézésre egy nőről, hogy milyen ember?
"Onnan vesszük kedves előző, hogy megnéztük a képeit. Ahogyan pózol és amilyen "maszkot" visel, arról pont meg lehet állapítani alap dolgokat, amik a lényére, a komplett személyiségére utal.
Túl sok smink, ami divatos, csak éppen neki nem áll jól, mert a smink lényege az volna, hogy javítson a külsőn, és ne elfedje meg maszkírozza el magát teljesen. Ezt a lányt tutira nem ismernéd fel smink nélkül, akkora lenne a különbség. És az a sokkoló, hogy tonnányi vakolattal sem ugrotta meg az átlagos és a szép közötti mércét.
Túl sok szoli,...soroljam? Ez egy tipikus pénzéhes csaj. Ha neked ennyiből nem jött le, akkor miből jönne le? Beszélgess vele, aztán úgyis meglátod."
Ehhez a kérdéshez érkezett az idézett válasz (a többi se jobb egyébként, maga a kérdés se): https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Szóval, nekem nőként miért kéne felülemelkedni egy férfi külsején, mikor fordított esetben ez nem zavarja őket? Miért kéne pl. egy fogatlan, toprongyos, kövérkés férfinél nem arra gondolnom, hogy ő igénytelen és ilyen férfire nincs szükségem, hanem azon filozofálgatnom, hogy biztos mennyire jó ember?
Az a különbség, hogy mi férfiak olyan dolgok alapján ítélünk, amik valóban utalnak a nő személyiségére, illetve amik tudatos döntés eredményei és lehet rajtuk változtatni. Ti nők ezzel szemben genetikailag öröklött dolgok, elsősorban magasság vagy arcberendezés alapján, amiknek semmi közük a személyiséghez.
Jöhet a szokásos lepontozás.
Én jogosan várom el akkor, mert én totál nem ránézésre döntök arról ki tetszik nekem és ki nem. :D
Első a személyiség. A test van, megöregszik, meghal majd lebomlik a földben. Igaz, a lélek is változhat pozitív és negatív irányba is, de ha negatívba, és az már olyan hogy tűrhetetlen lesz, akkor kuka. Ha nem, akkor meg örülök hogy a párom jobb ember lett, és én is igyekszek jobb ember lenni.
Ez az én meglátásom, véleményem.
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!