Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik szeretnek háziasak lenni, de cserébe nem várják el, hogy fő kenyérkereső és ezermester legyek?
Sajnos a magyar nőkre ez nem jellemző, ez egy gusztustalan kettős mérce nálunk. A nők azzal jönnek, hogy jajj sok pasi elvárja, hogy munka után még csinálják a házimunkát, meg a gyerekkel is foglalkozzanak, jajjj jajj!! Bezzeg a német pasik nem. Igen ám, csak itthon az a tipikus felállás, hogy a nő az keres nettó 110 ezret valami nevetséges laza "munkával" a férfi meg nettó 300 ezer alatt nem is férfi. Továbbá ha otthon elbaszódik valami, azt a férfinak kell megjavítani, vagy fizetni a fenntartását mindennek, amire a pénzt neki kell megkeresnie, és ez egy alap elvárás szokott lenni a nőktől.
Azt bezzeg nem veszik figyelembe, hogy egy német nő is simán megkeres 2000 Euro-t, és kint egy nő is annyival járul hozzá mindenhez mint a férfi. Az bezzeg semmiség.
Ilyen nő még a mesékbe sincs, nemhogy a valóságban.
Dúdolgatva vidáman takarítani, ja persze! :)
Ha te csicskást akarsz otthonra, akkor fogadj fel egy bejárónőt, csak azt fizesd is ki.
Azért nem úgy működik teljes munkaidőben, hogy akárki pörög-forog a konyhában, csak az ura miatt. Ez maximum akkor kivitelezhető, ha ezen felül semmi dolga nincs valakinek és szeret is főzni.
Én metált hörögve szoktam takarítani :) Az nem jó?
Egyébként szeretem csinálni a házimunkát, és 300 nettót keresek. Ilyen is van.
DE mindig is elvártam, hogy egy férfi férfi legyen, ő legyen a fő kenyérkereső, és meg tudjon szerelni bármit. Párom ilyen. :) 26/n
Nekem meg gyengeim a jokepu, gazdag ferfiak, akik imadnak takaritani, ha megsem, akkor meg bejaronot fogadnak.
Remelem troll vagy kerdezo.
Ugye ez csak valami vicc?
Mi az, hogy "besegítenél"? A KÖZÖS háztartásotokban nem az a dolgod, hogy "segíts" a társadnak, ez nem szívesség, hanem kutya kötelességed KIVENNI A RÉSZED a saját közös otthonod rendben tartásából...
Mi a párommal úgy nyomatjuk, hogy mindig együtt takarítunk, énekelve - egyikünk se szereti csinálni, és így elviselhetőbb. :D
Egyébként ezt hogy képzeled el? Fő kenyérkereső nem akarsz lenni, szóval a nő is dolgozzon ugyanannyit, mint te. EMELLETT csinálja meg a házimunkát (na jó, csak 95%-át, mert ugye "besegítenél"), és ezekhez még mosolyogjon is.
Miért érné ez meg bármelyik nőnek?
A modernebb felfogású nők nem fogják elviselni, hogy rájuk tolod a házimunkát.
A konzervatívabb felfogású nők meg úgy lesznek vele, hogy oké, megcsinálják a házimunkát, de akkor legyél te a fő kereső.
Nem igazán látok olyan halmazt, akinek bejönnél, max a lelkileg sérült, önértékelési gondokkal küzdő, valószínűleg rossz gyerekkorral rendelkező nők, akiket meg nem lenne korrekt kihasználnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!