Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látnál jövőt egy olyan férfival, aki nettó 900 forintos órabérben dolgozik Budapesten és nincs vagyona, hónapról hónapra él?
Fordított helyzetben a férfi választja, hogy eltartja-e a nőt.
Gazdasági szövetségben nem élnék senkivel.
"Cikket írni, előadásokat tartani, magánórákat tartani."
Ebben igazad van, de sajnos a cikkírásért nem kapunk pénzt, évi 2 tudományos folyóiratban kell publikálnunk.
Előadásokkal is bombáznak minket szinte havi szinten kell valami, továbbá konferenciák, amit ismételten nem fizetnek, sőt még a költségeinket is csak részben, ha nyerünk a pályázaton, amúgy saját zsebből az egész!
Szombaton vannak a távos órák, ami szintén nem fizet 2-3 éve.
Hétköznapra elég érdekes az órarend, első 2 óra van, hosszú kihagyás és 14-18-ig órák, vagy beteszik az összeset délutánra, mivel a kisgyerekesek vannak a korábbi időpontokban, a család nélküliek meg ebéd után.
Előző évben jól megszívattam magam a korrepetálással, egy napon volt csak szabad a délután, ekkor be sem kell mennem dolgozni.
-Megkértek korrepetáljam a bukás közelében levő srácot, 8 alkalomból 2-ön jelent meg, ott is idő előtt lelépett. Egy alkalommal jelezte csak, hogy nem jön, végül 3000Ft-ra ráment 7 napom, utazással, várakozással, stb. elment 36 óra, 83Ft-os órabér :)
-Ismerősök gyerekeire is ráment közel 120 órám, ingyen csináltam, de soha többet!
-11 diákkal írattam ingyenes szintfelmérőt, hogy lássam mit tudnak. A legjobb 6%-os lett, közöltem az eredmény a szülőkkel, akik megsértődtek és egyik észlény tettlegességhez folyamodott, hogy ne nézzem h***-nek a gyerekét!
Erre is elment közel 30 órám, amit nem fizetett senki.
-Volt olyan aki feljelentéssel fenyegetett, mert nincsen áfás számla, de amúgy 1 Ft-ot sem fizetett és csodálkozott, hogy nem vállaltam be a gyerekét.
Dolgoztam egy iskolának, késtek a papírmunkával és csak a hitegetés ment, 5 hét után meguntam és többet nem mentem, pénz meg sehol.
Idén br. 3000Ft-ot fizetnek, a szerződést is megkaptam heti 1 órára szól, elmegy az utazásra 400Ft, adózás után marad nettó 1100Ft. Keveset fizet ráadásul 3-4 órám rámegy, de pont egy 6 órás lyukban van, így belefér.
A menzás ebéd kijön belőle, de következő félévre nem vállalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!