Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párod havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod havi szinten körülbelül 40 hamburgert fogyasztana el?

Figyelt kérdés

Ez 20-21 munkanapot takar. Napi szintet 2-t eszik meg.

Pénzben ez olyan 2000 Forint/nap

Nem igazán látszik rajta, nincs nagy hasa.

Vélemény?

2018. okt. 25. 11:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
"Meg vannak a gyors étterem láncok jellegzetes ízei." - Életem legjobb hamburgerét a zánkai strandon ettem egy strandbüféből, a gyorséttermiek messze elmaradnak tőle.
2018. okt. 25. 13:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Van aki ennek megfelelt. Hozzá is mentem. Sajnálom a te feleséged. Nézheti a dohányos alkesz férjét ahogy tolja a hambit. De hát ez van. Mindenki maga dönt kivel él.
2018. okt. 25. 13:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki szemétnek mondja a hamburgert, az szerintem még csak a gyorsétteremláncokét próbálta. Egyszer vegyetek egy igazi hamburgert is valahol, érezni fogjátok a különbséget (megjegyzem, ár-érték arányban is). Egy igazi hamburger egyáltalán nem szemét kaja, viszont ilyen rendszerességgel nagyon egyoldalúvá teszi a táplálkozást, ez meg nyilván nem jó.
2018. okt. 25. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:
75%
Elég érdekes a párod. Kb minimum 4-5 év kellene ahhoz, hogy ennyit meg bírnék enni.
2018. okt. 25. 14:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja, az a férfi, aki leszarja, hogy néz ki, aztán itt bőg, hogy nincs nője.
2018. okt. 25. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!