Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjam meg neki hogy le akarok vele feküdni?
Figyelt kérdés
Élőben nem tudok vele beszélni, csak Facebookon lehetséges. Már egyszer találkoztam a ferfivel kettesben, most hogy irjam meg neki hogy szeretnék vele szexelni? Milyen szöveg lenne a leghatásosabb?2018. okt. 21. 13:45
1/15 anonim válasza:
Hogy akarsz vele szexszelni, ha nem találkoztok?
Miért kell ezt írásban megbeszélni, ha lehetőség van találkozni?
Milyen nő az, akinek egy találkozó ehhez elég és írásban adja meg magát?
2/15 anonim válasza:
Írj rá, és kérdezd meg, hogy ő is ennyire igénytelen-e, hogy ennyi után megdugjon valakit, mert akkor ott vagy.
3/15 anonim válasza:
Mit álszentkedtek itt?
ha kérdező bombanő lenne és épp veletek akarna lefeküdni, ugye nem lenne semmi gond?:)
4/15 anonim válasza:
Ha jó csaj vagy kérdező, írj nyugodtan, lefekszek én szívesen veled:)
5/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nincs lehetőség élőben találkozni, régebben sokszor összefutottunk de már más munkahelye van. Azért is tudok csak ott beszélni vele, de a találkozást megoldanánk ha úgy adódna.
2018. okt. 21. 13:54
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat de nem azért írtam ki a kérdést, hogy pasikat gyűjtsek.😂 Nem vagyok r*b*nc ahogy egyesek mondják és nem fekszem össze csak úgy akárkivel,vele azért meg van a bizalmi viszony és ismerem is nem egy idegen.
2018. okt. 21. 13:59
7/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy meg akarja-e nézni a bélyeggyűjteményed.
8/15 anonim válasza:
Olyan bizalmi a viszony -ráadásul 1 találkozással-, hogy ráírni nem mersz, hogy tömjön meg.
9/15 anonim válasza:
Istenem én nem értem mit szerencsétlenkedsz. Egy csávónak ha ilyet ír egy csaj nem fogja elutasítani... hacsak nem vagy 100 kiló
10/15 anonim válasza:
Valami ilyesmit írj neki:
"Szia (neve)! Tudom sokat fantáziálsz rólam, nem haragszom rád ezért, de ha azt gondolod a fanzáziákat nem lehet megvalósítani, akkor tévedsz."
A fontos azt lenne, mindig a másikra vetíted ki, amit te akarsz.
Ha tetszik neked valaki, nem odamész hozzá, és a szépségéről zengesz, kb. semmire mész vele. Inkább azt mondod: Jól látom, tetszem neked? (és figyeled a reakcióját)
Ez a projekciós technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!