Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat nagyon zavarja, ha egy nő mindig rúzsozza magát? Mit gondolnak az ilyen nőkről?
Nem tudom,hogy általában zavarja-e, de rajtam szinte mindig van rúzs vagy színezett ajakápoló, még ha munkába megyek akkor is.Persze az otthon kivétel, sőt, a leszaladok a boltba is...
Szőke vagyok (nem átvitt értelemben), barna a bőröm, de nem vagyok az a pirospozsgás típus, tehát kell az,hogy nem tűnjek sápadtnak.
A páromat sosem zavarta, sőt, már többször kaptam tőle rúzst.
Én nem rúzsozom magam, gyógyszertárban kapható szőlőzsírt használok, ritkábban pedig szájfényt.
Szerintem akkor ciki, ha elmosódik, a fogad is rúzsos. Az viszont szerintem zavarló lehet, ha puszit, vagy csókot szeretnél a másiknak adni, és meg olyan lesz tőle.
Van, akinek jól áll, viszont szerintem azért nem egészséges, ha állandóan egy színezékkel teli valami van a szádon, ami nem a természetességet tükrözi.
Pasiknál van, akit zavar, van akit meg nem. Párom nem tudna elviselni egy rúzsos szájat barátnőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!