Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet könnyen feldolgozni hogy csak arra kelletem?
2 hónapja ismerkedtem egy férfival csütörtökön a második randin volt szex is, nálam is aludt.De péntek reggel óta elérhetetlen számomra ebből következtetek hogy csak arra kelletem.
24n
Gondolj arra, hogy a fiúkat is el szokták így dobni szex vagykis rövidke romantikázás után, csak a szájuk nagy itt egyeseknek ami elég gáz.
És ők is bőgnek utána.
#15 Uránoszi Farkas
Veled még szexelni sem hajlandó senki.
19-es vagyok.
Nem az a lényeg, hogy férjezett vagy sem, hanem az, hogy vannak úgymond jobb lehetőségek is a kérdezőnél. Például a szingli, gyermektelen, fiatal nők, akikkel lehet közös babát tervezni, saját családot alapítani. Mielőtt valaki ezt is félreértené, nem azt mondtam, hogy egy anyukával nem lehet összejönni, csupán azt fejeztem ki ezzel, hogy rontotta az esélyeit, mert nála "jobb vetélytársai" is akadnak.
De mondtam azt is, hogy gyermekkel egyedül maradó férfiaknál simán van esélye egy anyukának. Ilyenek is vannak a harmincas korosztályban. A huszasban ritkább.
Most felőlem hazudhattam volna, ha az jól esik itt bárkinek, csak az a baj, hogy a hazugság nem volna segítség.
Meg vannak a pozitív oldalai is.
Egyrészt volt egy jó estéd. Persze kár volt többet bele látni, de a szex az fontos része az ember életének, alapvető szükséglet. Nem mindig kielégítő, de a semminél szerintem jobb az egyéjszakás is.
Aztán ott van az is, hogy ezek szerint még mindig szexi vagy. Biztos többen is vannak, akiknek tetszel, és abban is biztos vagyok, hogy van olyan köztük, aki komoly kapcsolatot keres. Persze Őt mindig nehéz megtalálni, bármilyen élethelyzetben vagy. Ha valami félrecsúszott, akkor is menni kell tovább előre (tanulva a hibákból), mert ha bezárkózol, akkor csak egy magányos csődtömeg maradsz. Ez van, ilyen az élet 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!